Eeeyyyllluuulll Evina 1,2 idi geç döllenmeymişim. Belli olmuyor bu işler. Rabbim hayırlısını versin🙏🏻
Evina 10 gündür adetim gecikti ilk defa kesin gebeyim dedim Test verdim 2,3 çıktı . Adet sökücü verdi doktor kullanıyorum hala adet olmadım , farklı bi durum var mıdır ?
Mehtapkz  Kizlar bide durdukca bakin Yaseminturan_ FatmaErdur Evina @Zeynepcelik45 @Aysehsdmr @Canancndn @Bfduam
Eyluladam15 Mehtapkz ay maşallah benimki de böyleydi 2 gün bekledim yaptım koyuydu çizgi inşallah vardır simdiden gözünüz aydın,🥰🥰
Mehtapkz Eyluladam15 canm 2 gun sonra bende yapicm insallh kaset testmi yapmistin acaba ozaman saglikla kavusun insallh cnm
Mehtapkz Eyluladam15 testinin resmi varsa atrmsn cnm sende ya bnmde bat carsamba insallh varsada yukselir kimyasal olmaz
Bfduam Eyluladam15 yumurtlamanın kaçıncı günüydü? Öncesinde de yapmış mıydın? 8 gün var benim kadet test yaptım nrgatif.
Eyluladam15 Mehtapkz evet canım ilk kaset denedim sonra erken gebelik aynı gün 2 gün sonra kaset alıp yaptım
Nomame Mehtapkz Canım inşallah gebelik vardır. Bat tarihinde kan ver mutlaka. Yumurtlama takibi yaparken konuşmuştuk seninle. Bugün aklıma geldin. Sana yazmak için girmiştim foruma, testini gördüm, çok sevindim senin adına. Güzel haberlerini bekliyorum😊
Mehtapkz Nomame insallh cnm ya bata 5 kaldi carsamba gunu insallh vardir artik bnmde yuzum guler ❤️❤️🤲
Beyzacan Bence hamilesiniz. Ama tabi kan vermekte fayda var. Kandada hemen cıkmayabiliyor. Ben kan verdim negatif cıktı 10 gün sonra doktor aslında o an varmış ama daha yeni oluştuğu için çıkmamış dedi. Biraz bekleyip kan verin bence. Hayırlı olsun 🫶🏻
Canancndn Mehtapkz yok öyle zaten olmaz. Ama tabi çift görünce ümtlenip üzülme ben hiç kabullenememiştim bu tarz şeyleri duyduğum için 🙈 en temizi gittim kan verdim o zaman kabulettim hamile olduğumu😂
Mehtapkz FatmaErdur ay bu ay yumurtlmyi cok gec gordm reglimin 19. Gunuydu smdi 10. Gun oldu yumurtlama gunu sayarak bat carsamba insallh cnm test durdukta daha cok gorunuyor birde silik cizgi goge gb deil pembe yani
Mehtapkz Sinem94 vericem kuzum ama carsamba adet gunm ogunu bekliyim gelen giden olmazsa ole vereyim daha once kimyasal gecrdm cnku