OksijenliSu Serife_ee Oğlumdayken 38+6da olmuştum. Zaten onun akşamında da sancılanmıştım. Ve gece de doğumum gerçekleşmişti. 😅Tam 39.haftada doğduydu. Bakalım kızım ne zaman gelecek.
Grayworldinsideme Serife_ee ben 39+3 te oldum. Abartılı bir acısı yok. Zaten kısa sürüyor. Kendinizi kasmayın rahat olun yeter
giomari Şuan muayene sırasını bekliyorum 38+0 olduk ve çatı muayenesi olacak biraz gerginim açıkçası bakalım neler olacak
giomari Serife_ee kendinizi gayet rahat bırakın hiç birşey hissetmiyorsunuz zaten bir jel kullanıyor doktor boşuna gerilmisim önemli olan rahat bırakmak kasmamakmis sadece biraz sonrası için WC de sızlama oldu o kadar
Serife_ee giomari şimdi geldim doktordan. Çatı muayenesi yapmadı bebek kanala yerleşiyor tam yerleşip sancılar şiddetlenince bakarım dedi. Maximum 1 hafta içinde doğumun olacak sancıların var bebek baskı uyguluyor yokluyor seni dedi doktor 🤩
Hellobabyyy0 Kızlar çatı muayenesi ne için yapılıyor acaba bilen var mı? Benim anladığım normal doğuma uygun olup olmadığına bakılıyor yanlış mıyım bilgi verirseniz sevinirim 😊
aylinnntrhn Serife_ee ya benim de sancılarım başladı sanki 😕 nasıl hissediyorsunuz ben nasıl olduğunu bir türlü anlayamadım bir sızı gibi ağrı var dün nst de çıktı durdurduk ama şuan yine başladı sanki sizinki nasıl