1Kelebek Melistkr2 Hemde nasıl hicbisey yemek istemiyorum iğreniyorum hep yemeklerde. Sadece tuzlu domates salatalık falan midemi birazcık bastiriyor ve bu siralar kiloda verdim
minisinannesiiii 1Kelebek normal valla bu sıcakta normal adam yerinden kalkamiyo benim küçük çocuğum var o olmasa yerimden kalkcak halim yok mecburen peşinde koşuyorum
1Kelebek minisinannesiiii Valla benimde var 1 tane ama her bulduğum firsatta uzaniyorum zor Allah yardımcımiz olsun sicaklarda çok sersemletiyo insanı
minisinannesiiii 1Kelebek aminn uzansa da insan uyuyamiyo ki sicaktan yapış yapış olduk 2 kez duş aldm banamisin demiyo
sinemkarakuzu 1Kelebek ohh cok gecmiş olsun kuzum bende 7 haftadayım aynı durumdayım yemek yiyemiyor içemiyorum tansiyonum 9 dan yukarı cıkmıyor
1Kelebek sinemkarakuzu Çok teşekkür ederim canmm sanada geçmiş olsun aman tansiyonuna dikkat et Allah korusun
1Kelebek minisinannesiiii Vallahi öyle duş falanda ise yaramiyor cikiyorsun yine ayni sicak yarindan sonr adaha sicak olack diyolar napcaz bilmem 🥵