1Kelebek Kızlar 9 haftalık olduk ama size anlatamam o kadar halsizimki hiç gücüm yok is yapilcak dermanim yokki yapayim sürekli uzanmak istiyorum kasiklarimdada ara ara ağrılar oluyor sizce normalmi bu kadar halsiz olmam mide bulantisida çok var🥺
Menek16 1Kelebek Gebelige alışmaya çalışıyor vücudunuz ben gebeliğimin başlarında elimde çayla oturdugum yerde uyudugumu bilirim 🥹 Kasık agrıları da muhtemelen yerleşme agrısıdır rahminiz büyüyor artık🍀
Melistkr2 1Kelebek canım bende öyleydim hala da halsizlik ve uyku isteği sürekli var hiç bir şey yapmak istemiyorum bende hep uzanmak istiyorum uzandığım her yerde uyukluyordum suan 14 haftalık gebeyim ve hala devam ediyor 😌
minisinannesiiii 1Kelebek normal valla bu sıcakta normal adam yerinden kalkamiyo benim küçük çocuğum var o olmasa yerimden kalkcak halim yok mecburen peşinde koşuyorum
sinemkarakuzu 1Kelebek ohh cok gecmiş olsun kuzum bende 7 haftadayım aynı durumdayım yemek yiyemiyor içemiyorum tansiyonum 9 dan yukarı cıkmıyor
1Kelebek Menek16 Ya bende öyle normalde gündüzleri hic uyuyamazdım şimdi ise uzandığım yerde dalıp gidiyorum.Sizin kac haftalık ne zamana kadar böyle devam eder acaba🥺
tuba-berfin Kasık ağrınız birkaç haftaya geçer ama o uyku hali asla geçmiyor 😂13+4 deyim hala halsiz uykulu bitkinim
1Kelebek tuba-berfin Ahh yandık o zmn böyle devam ederse 😅 ya kasık ağrısı olunca korkuyorum acaba enfeksiyon falanmi var diye ama rahim büyüyormuş o yüzden oluyomuş sanırım
Menek16 1Kelebek Biz 38+6 olduk 🥹 1. trimester bitmeye yakın normale dönmüştüm hatta benim gebeliğe dair tek yaşadığım belirti de bu uyku hali olmuştu ne bulantı ne yerleşme agrısı kanaması hiç olmadı iş yerinde lavaboya gidip uyudugumu bilirim🙈 hayatımda öyle tatlış bi uyku görmemiştim
tuba-berfin 1Kelebek evet ilk zamanlar ben de korktum ama rahim büyüyor bebek yerleşiyor 24 saat hiç geçemeyen agrı olursa korkun ara ara gelen kasılmalar normal
1Kelebek Menek16 Yaa maşallah siz yolun sonuna gelmişsiniz sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah🙏 kiyamam ya uyumak icin firsat aramissiniz resmen gercekten cok tatlı bu uykular😅🥰
Menek16 1Kelebek amin inşallahh hepimiz saglıkla vaktiyle hayırlısıyla kavuşalımm🥰 eşim içi geçen teyzeler gibisin diyordu sürekli ve asla uykuya düşkün olmadıgım için o durumumdan korkup her kontrolde doktoruma soruyordu çok uyuyor normal mi diye 😬
1Kelebek Melistkr2 Ahh oysaki bütün ev bizi bekliyor yemek derdi camasirdi bulaşıkti ama gel gelelim hicbirine halimiz yok umarim kisa zamanda normale döner
Baby_Balam 2.trimester de biraz daha hafifliyor. Gece 12 de yatıp sabah 8 de uyanıyorum şaşırıyorum kendime. Bol bol dinlenin vücudunuz alışsın toparlansın biraz daha normal hayata geçiş yaparsınız ❤️
Asyabuse 7 haftalığım bende öyleyim gündüz uyumuyorum ama sürekli uyukluyorum gözlerim yarı açık yarı kapalı su içmek için bile kalkmaya halim yok günün 23 saati yataktayım 1 saatte tuvalet yemek yeme falan 😁😁😁😁
1Kelebek Asyabuse Hahaha genelde çogu hamişte var o zmn bu halsizlik ve uyku hali.Eğer benim ilk bebeğim olmuş olsaydi inan sizin gibi hic yataktan kalkmazdım ama mecburiyetler var her buldugum firsatta uzaniyorum 😅😅 birde vu sicaklarinda çok etkisi olduğunu düşünüyorum 🥵
Asyabuse 1Kelebek çok şükür benim ilk gebelik olduğu için yatışş 😂😂 tez vakitte enerjimizin yerine gelmesini isterim ama 😂