KayaSaime Gizemozz inanmıyorum yaa o kadar ortak noktamız var kiiii, bende cok doktor değiştirmiştim ilk dusuk yaptığım gebelikte , bu ikinci gebeliğim ve sadece himmet beye gittim , nasip olursa benim de bebeğim 09.09.2022 de doğacak 😍
KayaSaime Zrksvly33 bende carsamba gününe randevu aldım Pınar avcıya inşaallah böyle bisey yaşamam çünkü tam iki aldır randevu bekliyorum
Meers KayaSaime ben medical park Ayşenur Kaya kahveciye gidiyorum henüz hamile değilim 1 haftaya test yapacağım ama rutin kontrollerime Ayşenur hanıma gittim bebek okursa da onla devam edeceğim tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım o yüzden muayene vs ücreti de ödemeyeceğim
Sinemberkehan Fatma-onal Canım sana bir şey sorayım. Bende Ahmet Yıldızbakana gitmek istiyorum. Aklımda kalan soru şu acaba muayine ücreti ayrı , tedavi ücreti ayrımı?
Fatma-onal Sinemberkehan tedavi olmadım hiç ama muayene ücreti 500 TL böyle ilgili bir doktor bulamazsın o kadar söylüyorum
Minikannesi00 Sedaaa95 bende sigortasızım farklı şehirdeyim. muayene 440 tl idi ancak doktor hamile olduğumu onaylayınca analık hakkından yararlandım fiyat düştü 440 ında yarısını geri verdiler . Doğumda da sigortalı gibi ödeme yapacağım
Minikannesi00 Sedaaa95 girişte muayene parası öderken görevli olan kız söyledi. Şuan sigortanız yok ,doktor hanım gebeliği onaylarsa tekrar bize gelin para iadesi yapalım dedi.yani ben demeden onlar anlattılar
Sedaaa95 Minikannesi00 Ben hastaneyi arayıp sormuştum bana direk sigortalı 240 sigortasız 320 gibi bir rakam söylediler hiç anlatmadılar
Nurten2610 Zrksvly33 daha önce gitmiştim yanına tek girdim güzel ilgilendi o zaman sekreteri sinir bozuyordu bir kağıt için bekletti beni o kdr kendisi bana öncelik tanıdı beni görür görmez ben memnun kaldım açıkçası çok kişinin içeri girmesi ben doktorun suçu olduğunu düşünmüyorum bizim milletimizin bilinçsiz sabırsız hallerinin sonucu 🤷
Minikannesi00 Sedaaa95 evet bazısı söylemiyormuş,bana da ilk gebeliğimde söylemediler . Bu ikinci. İnsaflı çalışana denk gelirsek söylüyorlar ama sizin sigortalıda çok fark yok. Bize 2 katını koyuyorlardı
Sedaaa95 Minikannesi00 doğumda 2 bin civarı oynuyordu sanıyorum. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ben gidince kendim soracağım bu analık hakkını