Gizemozz smyyanl1 sağlıkla kucağınıza alın inşallah, o kadar çok doktor değiştirdim ki anlatamam himmet bey güven verdi bana ilk randevu da dedim tamam himmet hoca ile devam edicem 🥰 sağlıksal bir sorun olmaz ise normal düşünüyorum bende 34. Haftadayız bekliyoruz bakalım ☺️
smyyanl1 Gizemozz sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi himmet beyi de çok duydum ama hiç tanışma fırsatım olmadı zaten güven arıyoruz o güveni de kimde yakalarsak o doktor bizim için göznuru hayırlı kolay doğumlarımız olsun inşallah 🌸
zeynep2111178346 Gizemozz yorumlarınıza şaşırdım bu kadar tesadüf nasıl olur diye bende 34 haftalığım ve Himmet beye gidiyorum. Aynı şekilde Ali yeşile de görünmüştüm ama maalesef dr gitmiş 😌
Gizemozz zeynep2111178346 ay keşke ali bey de devam edebilseydim ama himmet hoca da ali hoca gibi ilgileniyor. Allah ikisinden de razı olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah ne güzel doktordaşlar olduk 🥰 12 agustosda 36. Hafta kontrolüm var bakalım 🥰 belki denk geliriz 🥰
zeynep2111178346 Gizemozz amin canım inşallah 🙏🏻 benim randevum 1 ağustosta denk gelemeyeceğiz doğuma artık kısmet 🥰
pinarr00 MedicalPark da Hatice Yılmaz doğru ya gidiyorum çok ilgili bilgilendirmelerinden çok memnunum ki ilk gebeliğim çok pinpirikliyim ama çok iyi davranıyor ve ilgileniyor muayene ücreti 500 TL kendisinden çok memnun olduğum için inşallah doğumu da orda yapmak istiyorum doğumum kasımda olucak Allah izin verirse ama fiyatlarını bilmiyorum
elifcltyuksel Merhaba mersinde city hospital hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı ve hastane hakkındaki görüşleriniz nelerdir yeni gebeyim ilk defa gideceğim önümüzdeki hafta ☺
Fatma-onal elifcltyuksel ben bir kez gittim ama asla önermem Türkan hanıma gittim yaklaşımını beğenmedim diğer doktorları bilmiyorum hastane de aşırı pisti ve sağlık ocağı gibiydi yetersiz gördüm ben
Gizemozz zeynep2111178346 doğum ne zaman normal tarihi 09.09.2022 bizimkisi. Tabi bizim fındık kurdu ne zaman gelmek ister bilemeyiz 🥰
KayaSaime Gizemozz inanmıyorum yaa o kadar ortak noktamız var kiiii, bende cok doktor değiştirmiştim ilk dusuk yaptığım gebelikte , bu ikinci gebeliğim ve sadece himmet beye gittim , nasip olursa benim de bebeğim 09.09.2022 de doğacak 😍
elifcltyuksel Fatma-onal teşekkür ederim görüşleriniz için 🌸 şimdi hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz
Fatma-onal elifcltyuksel medical park Ahmet Yıldızbakana gidiyordum ama fiyatlardan dolayı forum yaşam Ahmet ışıktana gittim eşim Ahmet Yıldızbakanı daha çok bilgili ilgili bulduğu için tekrar oraya gitmemi istiyor ama iki doktordan da memnunum Ahmet yıldızbakana devam ediyorum şimdi
Sinemberkehan Fatma-onal Canım sana bir şey sorayım. Bende Ahmet Yıldızbakana gitmek istiyorum. Aklımda kalan soru şu acaba muayine ücreti ayrı , tedavi ücreti ayrımı?
Nur321 Zrksvly33 bende bu hafta ona gittim güzel ilgilendi arada kaynamalar oluyor şehir hastanesinde özel gibi olmuyor tabi ama ben bu zamana kadar şehir hastanesine gittim hep memnunum Allaha şükür aksi bir durum yaşamadım
Gamzeebb Forum yaşamda Ahmet ışıktana gidiyordum ve doğumu 25 gün önce yaptım gayette memnun kaldım tüm süreçten
KayaSaime Zrksvly33 bende carsamba gününe randevu aldım Pınar avcıya inşaallah böyle bisey yaşamam çünkü tam iki aldır randevu bekliyorum