Baby mom manuel sut pompasi kullanan var mı gerekli mi fazla para vermek istemiyorum çoğu kişi gerekirse al yaziyor diğer yorumlarda ama almakta lazım gibi duruyor e bebekte bu marka uygundu kullanan var mı?
Gogus pompasi
Meryem0555 mutlaka alınması gerekiyor göğüs pompası ama elektrikli daha kullanışlı olur
Meryem0555 ben gerekli olmaz diye elektirikli almadım normal mochi manuel aldım ama öyle elektrikli gibi bir sağım yapmıyor süt topluyor sadece bence kesinlikle gerekli manuel yerine elektrikli özellikle. İlk zamanda bebeğim göğsümü ememedi mastit olmak üzereydim hemen elektirikli pompa alıp sağım yaptım düzeltttim öyle
Meryem0555 Manuel zor oluyor ve yorulyorsunuz. İlk gebeliğimde manuel almıştıö sonra gidip elektrikli aldım rahat ettim
mhmmddgc elektrikli can acıtıyor mu manuele göre
- Düzenlendi
Meryem0555 Manuel hem çok vakit alıyor hem de elektrikli kadar etkili değil. Elektrikliler sütü de artıyor çekim gücü sayesinde. Uygun fiyatlı elektrikli pompa tercih edin bence manueldense. Gerekirse al diyorlar ama orda burda yada siz bebekle uğraşırken birini gönderip şunu al bunu al demektense ; ne isterseniz öncesinde ayarlamakda almakta fayda var. Şayet o an bulamayabilir veya satıcı tarafından işe yaramaz bir şey aldırılıp yollanabilirler. Sonradan uğraşmayın bence.
Meryem0555 Elektriklide önemli olan doğru yerleştirmek benim acımamıştı. Mamajo almıştım kademeliydi zaten. Önce yavaş yavaş sağdıö sonra gücünü arttırdım.
Meryem0555 bebeğim 8 günlük ablamın lansinoh elektrikli marka aldım yanıma ne olur ne olmaz diye iyiki almışım hem emizirip hem sağıp dolaba atıyorum çok da güzel çekiyo