Demetarga Kızlar kaçıncı ayınızda çatlaklıklar oluştu, bugün duştan sonra fark ettim ki karnımın altında kırmızı mor çatlaklıklar oluşmuş🫣🫣ve üstelik her gün yağ sürmeme rağmen 🥴🥴5. Aydayız tek yumurta ikizi acaba bundan mı erken oldu ☹️☹️
Cnsukdr51 Demetarga bende yağ krem kullanıyordum 33 haftada çatladım bende küçük bir çizik oluştu göbeğimin altında 😒
Kk39 Demetarga bende 19 .haftamdayim dediğiniz gibi yağ sürüyorum ikiz gebeyim.cift yumurta inş sonlara doğru çatlak olmaz son zamanlar karın fena büyüyor
Mrv135 Demetarga Ben de çatlamaya başladım o bölgeye ısrarla çatlak kremi sürün bir süre sonra görüntüsü hafifliyor benim de iki yerde var ve inatlasiyoruz bir gün surmesem daha çok gözle görülür hale geliyor.
Fatma0090 Demetarga 5ayda başladım cok kilo aldım keske sadece göbegim olsa kollarım bacaklarım catladı hep 😑 ama ikiz kaybım oldugu için cocugumun iyi olmasına odaklandım takmıyorum🤣 desem de canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok
Cnsukdr51 Demetarga evet erken çatlamışsın canım benim iç karnım genişti birazda genetik aslında, oda bize hatıra kalacak bebişimizden yapacak birsey yok 😄 tedavisi var sonuçta sonradan takma bu kadar 🌸
Melismelo Ayımdan itibaren başladım hala devam ediyor baya doldu simit bölgem belim alt karnım iyice haritaya döndüm görseniz varya eşiöde şok oldu noldu sana böyle diye😅🙄🙄 ama ben bekliyordum cünki kilo alıp verirken bile hafide olsa bazen catlıyordum.. 28. Haftamdayım şuan cok kötü durumda şimdikden
Demetarga Melismelo ayyy neler çekiyoruz yavrucaklarımız için 🥲🥲🥲 rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin sonra bi yolunu bulcaz, o harita silinecek 😅😅😅
Demetarga Cnsukdr51 evet canım öyle valla yok takmıyorum ama erken oldu diye şaşırdım biraz ve dikkat ediyordum da yani🥲😅😅
Demetarga Kk39 Allah bağışlasın canım 🙏 yani ben kendimi söylemeyeyim çünkü ikiz olup da karnı az olan çok kişi var ben 10 kilo aldım şimdiden 🥴🥴🥴
Demetarga Mrv135 aşağı kısım işte 🥴 bio oil kullanıyordum bugün bitti sarı kantaron yağım var ona başlayacağım sizinki hangisi
Demetarga Fatma0090 ahh çok üzüldüm canım rabbim diğerini korusun 🙏 çift yumurta mıydı nasıl kaybettiniz 😔
Demetarga araskus28 ben sonunu görüyorum koca bi harita😅 umarım canım senin gene geç başlamış ne güzel, var mıdır bi taktik falan😌😌günde en az 3 litre su içiyorum yememe de dikkat ediyorum yağlarımı da sürdüm ama neden oldu 🫣
Melismelo Demetarga “Bi Oil” hamileler icin olanını sürdüğüm zaman rengi acılıyor gibi ama tabiki tamamen gitmezler herhalde😅 canları sağolsun🥰
Demetarga Melismelo bende onu kullanıyordum bitti bugün sarı kantaron almıştım ona başlayacağım yarın
Fatma0090 Demetarga cift yumurtaydı erken doğum oldu 23haftalık ikizini de kaybettim 13 gün yaşamıslardı gecen sene. Suan tekrar ikiz hamileydim biri düştü biri duruyor cok şükür 6 aylık olduk suyumuz az ama ilerliyoruz Bi şekilde cok şükür 🤲🏻 diğer ikizlerimin erken gelmesine sebep olan idrar yolu enfeksiyonu ve Rahim agzı yetmezliği idi enfeksiyon suyumun gelmesine sebep oldu acılmam vardı sezeryan olmustum
araskus28 Demetarga Mustela nın çatlak kremini kullanıyorum canım arada Arko nem sürdüm sağlık ocağındaki hemşire de aktarlarda gebeler içim çatlak önleyici yağlar yapıyorlar 8 tane yağı birleştiriyorlar falan dedi seninki daha yeni sürersen faydasını görürsün iz kalmaz dedi bakalım yarın gidicem aktara inşallah
Demetarga araskus28 inşallah görürsün canım ben yurtdışında yaşıyorum türkiyeye geldiğimde almıştım zaten kantaron yağını o bitince burda yine bio oil alırım burdada da en fazla kullanılan yağ bio oil