enakcs İkinci dozu kaçıncı hafta vuruldunuz ve kaç gün ağrıdı? Ben 29. Haftada vuruldum 4 gündür ağrı kesici içiyorum ağrısına dayanamıyorum kolumu kaldıramıyorum zonkluyor bi sorun mı var acaba 🥲
yigitinannesiiiii enakcs bugün vuruldum 2. Dozu 28. Haftamdayım ama bi ağrı sızı yok şuan ilkinde 2 gün sonra ağrısını hissetmiştim ama ağrı kesici içecek kadar değildi tabi Koluna buz koy biraz hafifletir ağrıyı canım
mhmmddgc enakcs Buz koyabilirsiniz yada ağrısını alsın diye kolonyalı pamuk. Bende o kadar olmamıştı. Bu 2 gebeliğim hatta tetanoz aşısı olduğumu bşle unuttum. Ama ilk dozum çok ağrımıştı
enakcs yigitinannesiiiii ilkinde benim de ağrıdı ama az ağrıdı dayandım yani buna dayanamıyorum ağlıyorum ağrıdan ilaçta hiç kullanma yanlısı değilim ama çekilecek gibi değil kolumu koparasım var günde 3 parol içiyorum
enakcs Semrasular nasıl çektiniz ağrıyı? Ağrı kesici içmeden duramıyorum içmekte istemiyorum zeytinyağ ile masaj yapıyorum kısa süreli geçiriyor yine aynı
enakcs yigitinannesiiiii korkutmak istemem herkesin farklı yapısı inşallah ağrı çekmezsiniz üstüne falan yatmayın 🙏
enakcs mhmmddgc teşekkür ederim sadece zeytinyağ ile masaj ve ağrı kesici ile atlatmaya çalıştım buz da koyacağım kolonyalı pamukta deneyeceğim
enakcs Semrasular bende kaldıramıyorum kıpırdayınca bile zonklamaya başlıyor ağrı kesici içiyorum etkisi geçene kadar işlerimi hallediyorum yine çok ağrıyor bugün içmeyim dedim bütün gün yattım yemek bile yapamadım sağ kol bide
Semrasular enakcs ağrı kesici falan içmedim bebeğe zarar verir diye üzerine falan yatamadım bayağı dokunamadan bende ama geçiyor
enakcs Semrasular valla burada günde 4 e kadar parol içilir diye okumuştum öyle içtim bende ama günde üç kereden fazla içmiyorum halbuki 5 i içerim öyle bi ağrı… bide hastanede parol serum takmışlardı demek ki bi zararı yok diye düşünerek içtim inşallah bişey olmaz 🙏 inşallah geçecek ama inşallah tez geçer 🙏