MeriHera Menek16 Son 26 ama daha erken gelir gibi hissediyorum sanki 15 güne doğururum ben 😄 hayırlısı inşallah sağlıkla mutlulukla alalım hepimiz kucağımıza bebişlerimizi
Menek16 MeriHera bende öyle hissediyordum 37. haftaya kadar çalıştım yürüdüm ev işlerimi yaptım herkes ansızın doguracaksın dur diyodu amaaa gelin görün ki ses seda yok😬 hayırlısıyla saglıkla vaktiyle gelsin beybitolar 😍
Menek16 annenur bi hafta önce çatı muayenemizi olduk ilk kez pelvis uygundu ama açılma yoktu bu hafta çatı muayenesi olmadık çünkü nst de sancı sıfır 😬 erken dogurucam galiba derken doguramıyorum demeye baslayacagım az kaldı sağlıkla gelsinler vakitlice😍
Poyfudukk Bizde 39+0 olduk kaldı 7 gün ama ne sancı ne su nede açılma benim kız içeriden çıkmak istemiyor gibi 😂🧿
Menek16 MeriHera Nazikçe evet duamı eksik etmeyeyim aman annem nazik gel olur olmadık saatte gelme nedense gece ve ya sabaha karşı gelecek gibi hissediyorum😅
MeriHera Menek16 valla zamanı çok mühim değil çıkarken nazik olsun bana yeter 😄 yırtıksız dikişsiz mis gibi bir çırpıda doğururuz inşallah
Ozlemmm59 Ben de 38+2.Son 12 gün ama çatı kontrolünde 2 cm açıklık çıktı. Dün de nişan geldi.Bekliyorum sancı ve su gelmesi yok.Ne zaman gelir bilmiyorum heyecanla bekliyorum🙃
mhmmddgc Menek16 İnşallah ama acayip sancım var gece gece hastaneye gitmek istemiyorum. Sabah gidip nst çektiricem bakalım geliyormu gelmiyormu
mhmmddgc Menek16 İnşallah Bakalım ediyorum da ilki sezeryan benim buda sezeryan olacak mecburen. Ama oturdu gibi sancılarım zaten 30da beri durdurmaya çalışıyoruz kızımı durmucakmış😂