Biricikoglumm68 2Prensin_annesiii 30+0 bende de çok uyuma problemi var gözlerim şiş geziyorum sürekli
findiklibadem Gizemozge92 26+6 yim 12kilo aldim cok tabiki herkes dikkat edio biz habire yiyoz herhalde ama napalim yani ac mi kalalim bebek varken yiyek sonra veririz gulum bosver 🫠
Beyazanneweww Meliisa 37.haftaya girdik panik ve fırtına öncesi sessizlik hakim sanki duygular karışık
leona98 28+6 . Sicaklar beni cok zorluyor. Imdat diye bagirasim var. halsiz, yorgun, uykuluyum tum gun. 🥲
Zehraaytar2507 Meliisa 33+1 haftalık hamileyim ruh halim çok kötü şu sıralar hiçbişey yapasaım gelmiyor uyku düzenim sıfırın altında geceleri ağrım olduğu için uyuyamıyorum ve sabahta zor uyanıyorum bacak krampları bitmiyor
Anasinincani Meliisa 32. Haftaya gectim ama bebegim bi iki saat disinda surekli hareket ediyor beni rahat birakmiyor ya
Patricia Ya maşallah hepiniz büyütmüşsünüz. Ben daha 12+5im 🙃 dün ikili taramada açtı bacaklarını gösterdi bütün mal varlığını oğluşum😀 bu arada 4 kilo almışım dr 2 kilo alman lazımdı dedi. İlk hamileliğim sizcede çok mu almışım🙀