Gmz-gmz Busraa45 normal miş bende de var öyle yiyiyorum sadece ama çok değil doktor kendini zorlama dedi
dilekom Meliisa 9 haftalık. Dün soğuk almışım bugün resmen öldüm. Sırt ağrısı bel ağrısı bütün kemiklerim kırılıyor başım çatlıyor midem bulanıyor. Soğuk soğuk terler atıyorum.
Yazgul_kurt21 @"Meliisa"34 haftalığız ve ruhen cok yoruldum üstüne bide grip oldum kolumu kaldıracak halim yok zaman hiç gecmiyor
Meliisa Ftynur benim yerim iyi dohanmayın bana diyodur iç dünyası 😄😄 sizde heyecanlısınızdır kesin son zamanlar da çıkmaması miniğin hahah
Ftynur Meliisa valla heyecandan çok korku var suni sancı başından beri istemiyorum hep kendi sancım olsun evde çekiyim gider gitmez doğsun istiyodum bakalım pazartesiye kadar ne olucak olmadı mecbur sancı alıcam
Ebbruc Meliisa yav azıcık esiyodu oda esmiyo, diyarbakırda yaşıyorum resmen yer yarılmışta cehennem sıcağı yüzümüze vuruyomuş gibi
K_bra1905 7+5 ritim gördü doktorum ama kalp atışını duyamadık endişeliyim.Aranizda benim durumumu yaşayan var mı?