Meliisa 34+4 çok zor bir hamilelik geçirdim piskolojik olarak
Ekimde ilk bebeğimi kaybettim 4,5 aylıktı ameliyat olması gerekiyordu güzel kızım ikinci ameliyatıydı kaldıramadı kalbinin yarısı yoktu kan revan içinde aldım simsiyah bir torbada bakmaya sevmeye doyamadığımı hayat bende o zamandan sonra durdu atlatamadım piskolojik sorunlar yaşadım odadan odaya geçemiyordum her günüm ağlamakla geçiyordu oyuncakları odası kokusu aralıkta hamile olduğumu öğrendim eşim her daim yanımdaydı o ara piskolojik destek de alıyordum ilaç olarak almıyordum gidip anlatıp içimi döküyordum eşim düşünmeyeceğiz kendimizi bu bebeğimize yönlendireceğiz herşey çok güzel olacak dedi hep ama hep bir yanım eksik ara ara hal ağlama nöbetleri geçiriyorum elimde değil ama doktorların da bu bebeğin bana çok çok iyi geleceğine inanıyor bende inanıyorum ev çok sessiz düşünmüyorum uyuyorum devamlı yada iş yapıyorum durmadan hayırlısıyla bir kucağıma alsam bir koklasam bir dokunsam hamileliğimin ilk zamanları panik ataklarım vardı atlattım şuan sadece şey kaldı önceden yanımda birini kesseler etkilenmezdim ama ölen bebeğimden sonra onda herşeyi göre göre yanımda birinden kan alsalar kusmaya başlıyorum piskolojik olarak kendimden de aldıramıyorum hepsi geçicek ve biz üç kişi olucaz bebeğimizle çok mutlu olucağız