baby22_ Elmalipasta Elmalipasta 18. Haftaya yeni başlamış oluyorsunuz. Ancak 17+0 olunca 17 bitmiş demek oluyor. 17 bitmiş, 18. Haftanın birinci günü bitmiş. Sevgiler
Svvl34 Meliisa 30. Hafta🤰🏻🌸 arada bi sıcak basması oluyor evim serin olmasına rağmen,birde geceleri kaburga, sırt ve bel ağrılarım oluyor onun dışında çok şükür herşey yolunda🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..🌸
denizzaysann 32+5 zaman çok hızlı geçiyor ve yaklaştıkça heyecan çok artıyo 😍 çok şükür iyiyim ara ara kasık ağrılarım başladı ama sonucu düşündükçe geçirdiğim her güne iyi ki diyip şükrediyorum 😍
Meliisa denizzaysann bende de aralıklı olup geçiyo kasık ağrısı 32+2 deyiz heyecanla bekliyooruz sağlıcakla gelsinler de sefasını cefasını çekeriz 😬🤩
Meliisa Ftynur hay maşalllah ya 😁 bebişler bile gelmek istemiyo rahat herhalde kendi dünyasını sevmiştir
Naayaz1402 Meliisa dişçiye gittim kadın doğum doktoru onay verirse kanal tedavisi 😔 korkuyorum açıkçası 😔
Meliisa Nesrincente hahah onlar ne düşüncede ne yapıyolar acaba ordan çıkıp hayata karışacaklar nerdeyim ben 😅