Melekozkan41 Nsnese oyyyy maşallah kız bizim buralar 33 derece falan dediğin gibi gebenin hissettiği 60 ama bence 60 dan da fazla🤣🤣🤣🥵🥵🥵
gonulmusic Hiç terlemeyn biri olarak şakır şakır terliyorum. 38+5 im. 5 dk ya bir tuvaletteyim tabiki uyuyamıyorum geceleri. Eşime bakiyorum mis gibi uyuyor kıskanıyorum 😀😐😕
hmmc Son haftalarda daha da zorluyor sıcak. Zaten idrar torbasına baskıdan dolayı kaç kere lavaboya gidiliyor, sıcaktan da uyunmuyor. Son trimesterın yaz dönemine gelmesi kötü 😄
enesayazmoom Melekozkan41 18+5 haftalığım evim in her yeri güneş alıyor sabah yatak odam sıcak oluyor öğleden sonra da akşam 7 ye kadar oturma odası ve çocuk odası full güneş gunesligi çekiyorum hava girmiyor ama çok sıcak oluyor bazen uyku basıyor uyuyim diyorum uyutmuyor sıcak tan kalkıp ne yemek yapasım geliyor ne temizlik ne bisi 😆😆😆 bu arada çok terliyorum herhalde hormonlar dan
Melekozkan41 enesayazmoom canım hepimizin durumlar aynı sanırım Allah yardımcımız olsun ne diyelim ne yapalım biraz cekicez canımıza mecburen🤗🤗❤️❤️🥰🥰🌸🌸
Cannsu8 Melekozkan41 Aynı şeyleri yaşıyorum diyebilirim 33 haftaya girdik sıcaklar feci zorluyor cidden sürekli duş alıyorum birden hararet basıyor gun içinde uyandığım da terlemiş oluyorum nefes almakta zorlanıyorum resmen birde sıcaklardan dolayı sanırım midem de kötü oluyor 😔😔
Melekozkan41 Cannsu8 aynı şeyleri yaşıyoruz canım valla Allah yardımcımız olsun inşallah sabretcez başka çaremiz yok maalesef 🤗🤗❤️❤️🥰🥰🌸🌸
Aysh89 Olmaz mı yanıyorum burda 80 °c sıcak sanki ter içinde kalıyorum uyanıyorum sonra sabha karşı bayılıyorum uykusuzluktan iş yapıyorum evde
Melekozkan41 Aysh89 valla aynı durumlar yattım biraz kestirdim bı kalktım yastık su sanki çevir çevir bı hal oldum yastığı 🥲🥰❤️🌸
Princessmom Melekozkan41 en yakın arkadasm bu dönemlerde klima o olmasa bayılırım sıcaktan galiba karşısında ble terliyorum nasl bir ateş basmasıysa bu az kaldı günüm geleydi bir bebekde bende kurtulcaz 😂
Melekozkan41 Princessmom ya cami açamıyorum çarpar diye korkuyorum am yok uyuncak gibi değil açıyorum camı 🥵🥵🥵🥵🥲🥲
Princessmom Melekozkan41 ne çarpacak kız ben klima karşısında yayılıyorum 😂 napim baylcam yoksa sıcakdan son 10 günüm bir kurtulaydk sağ salim 🤲