Melekozkan41 Kızlar bu sıcakta uyuyabilen varmı geceleri sabahı sabah ediyorum 30 dakkada bir uyanıyorum 30+3 günlük hamileyim bide sıkışıyorum uyumadan su az içsem bile çok tuvalete kalkıyorum varmı benim gibi sabaha kadar uyuyamayan kaderdaslarim? ☺️☺️☺️🥲🥲
bayanukuslu Melekozkan41 olmamı gııı 😂😂 25+3 günlüğüz ama ne uyku var ne ev işi var 😂😂 bugün bi pazara gittim geldim sabah 10 da çıkmama rağmen eve geldiğimde bitiktim kendime gelemedim daha 😂😂
Mlkysf Melekozkan41 32+1 den bildiriyorum uykular haram oldu 🥵 gece okadar sık tuvalete gidiyorum ki artık gözlerim kapalı gidip geliyorum 😀 klima açık sabaha kadar daha cok var oğlumda da son aylar yaza denk geldi ikincisini ona göre yapcam dedim büyük konuştum heralde bu da yaza denk geldi 😬
Nsnese Melekozkan41 valla klimayı açıyorum öğlene kadar uyuyorum. Burada Klimasız be oturulur ne de yemek yenir zaten. Şanlıurfa yaşıyorum 🙄🙄
enesayazmoom Melekozkan41 18+5 haftalığım evim in her yeri güneş alıyor sabah yatak odam sıcak oluyor öğleden sonra da akşam 7 ye kadar oturma odası ve çocuk odası full güneş gunesligi çekiyorum hava girmiyor ama çok sıcak oluyor bazen uyku basıyor uyuyim diyorum uyutmuyor sıcak tan kalkıp ne yemek yapasım geliyor ne temizlik ne bisi 😆😆😆 bu arada çok terliyorum herhalde hormonlar dan
Melekozkan41 bayanukuslu ayyy bacım bu sıcaklarda cikilmiyo dışarı 4 ten sonra çıkın diyo uzmanlar ama o zaman bile hava serinlemiyoki🥵🥵🥵🥵
bayanukuslu Melekozkan41 sorma valla kuzum sabah erken çıkmama rağmen mahvoldum. 4 de çıksam iyice mahvolurum o zaman hala sıcak oluyo
Melekozkan41 bayanukuslu ayyy yok kız en güzeli 7 den sonra hala sıcak oluyo ama 4 Lerdeki gibi olmuyo sıcaklık bide nem o kadar cokki yastık su oluyo resmen sabaha kadar evir cevir yastığı yok banamisin demiyo
Minigim38 Uykusuz gecelere erkenden merhaba dedim bu sıcaklar cok fena ediyor insanı🥲 tuvalet yüzünden disari çıkmaya korkuyorum adım attıkça sanki tuvaletim var gibi hissediyorum
Melekozkan41 Minigim38 ayyy bende aynıyım siz kaç haftaliksiniz ? Ben 30 +3 um sanki dogucak yola girdi dersin aşağıya indi sanki anlamadım bı kaç gündür çok tuhaf döndüm acaba aşağı bilmiyorum 🥲
Minigim38 Melekozkan41 25+5 haftaligim bebegimde sürekli kasıklarımda yukari pek cikmiyor surekli tuvalet bekliyorum 🤭
Melekozkan41 Minigim38 kız anaaa benim bı kaç gündür sanki aşağıda 5 10 dakkada bir bende tuvalete koşuyorum 😂
Yagmurmasal Sanki beni anlatınız aynı bende öyleyim 32 olduk bizde benim bebiş sağol sin hiç yukarı çıkmadı hep adada birde karnımın içi acıyo sanki yatınca sağa sola dönerken çok fazla su içiyorum canım su istiyo resmen bı o kadarda tuvalete gidiliyo haliyle
Melekozkan41 Yagmurmasal bende bı kaç gündür var ve sanki baskı yapiyo aşağıya korkuyorum erken doğum olmasını hiç istemiyorum vaktinde gelsin istiyorum hepimiz sağsalim alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah vakitleri gelince gelsinler inşallah 🤲🤲🥰🥰❤️❤️
Melekozkan41 Mlkysf ayyy gerçekten kafamdan su döküyorlar sanki ben böyle bişey görmedim ömrümde bu sıcak bu tuvalet problemi😂😂 neyse az kaldı sabır diye diye teselli ediyorum kendi kendimi😂😂❤️❤️🥰🥰
Melekozkan41 bayanukuslu hmm doğru oda doğru ama anca serinlemeye duruyo İnanki tabi pazar işi evet biraz sıkıntı 🥲🥲
Melekozkan41 Nsnese oyyyy maşallah kız bizim buralar 33 derece falan dediğin gibi gebenin hissettiği 60 ama bence 60 dan da fazla🤣🤣🤣🥵🥵🥵