Nazliasel1 Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum büyük ihtimalle normal doğum olacak ve doktorum sanki baştan sağma kontrol ediyor. Kartal yada Ümraniye civarında memnun kaldığınız doktor varsa paylaşabilir misiniz birde doğum fiyatlarını da biliyorsanız yazabilirseniz çok sevinirim
Simy Nazliasel1 kartal demisiniz ama Sultanbeyli saygı hastanesi de Pelin hanım var ben ona gidiyorum doğumunu onda yapacağım eğer gide bilirseniz pelin hanımı öneririm gerçekten çok ilgili bir doktor
One Nazliasel1 merhaba Çamlıca Medipol de Ayşe Şeyma Küçükakca ya giidyorum ve aşırı ilgili detaylı bakıyor herşeye tavsiye ederim
Deletedmom_10 Nazliasel1 Emsey hospital Canan Yılmaz torun , Gülcan Akdemir Çakmak Erdem hast Adalet can Beraber çalıştıgm doktorlar , iyiler
horozseker Nazliasel1 medipol çamlıca Hüsniye sedef binöz muayenesi 300₺ . 4.900₺ normal 6.300₺ sezaryen
One Gzdbrmn benim haftam dha küçük olduğu için sezeryanla ilgili bişey konuşmadık ama ilgisinden çok memnunum . Siz başından itibaren mi giidyosunuz
Gzdbrmn One ben 24 den beri gidiyorum. Çok tatlı bir bayan . Benim gebelik şekerim var bebeğim bı iki hafta önden gidiyor. 4 kiloyu görürsem direk sezeryan yaparım dedi . Bende sezeryan olmak istemiyorum. Diyete giricem tekrardan kavun karpuz meyve kilo aldırıyor çok bebege
Simy meryemesra henüz görüşmedim 30 haftadayım daha bu iki hafta içinde tekrar kontrole gidip öğrencegim ama muayene ücreti 250 lira 3 ayda görümcem doğum yaptı sezeryan 4500 yapmıştı ama şimdi fiyat artmıştır ne kadar olmuştur bilmiyorum
Simy meryemesra merbaha bana fiyat sormuştunuz doğum fiyatını giderseniz öğrenince haber verin diye Saygı hastanesinin normal doğum 4400 liray mis sezeryan doğum 5600 liray mis güncel fiyat bu suanlik dediler
meryemesra Simy çokk teşekkür ederim, hastane nasıl biraz bahseder misiniz, temizlik, ilgi alaka..? Doğum ekibi bayan mı ? Anestezi doktoru bayan mı..?
Usnac1995 Simy ay inanmıyorum iyi ki değiştirmişim. Saygı hem tam teşeküllü değil yoğun bakım bile yok. Hemde muayene olsun doğum olsun çok pahalı. Erdeme geçtim bende inşallah orası iyidir bakalım
Yabangulu1326 Simy merhaba hastaneye yeni mi sordunuz acaba ben gecen cuma günü sordum güncelleme gelmemisti o zaman
Simy meryemesra hastane de daha önce bebeğim.karnimda öldü mecburi kürtaj oldum ozaman anestezi doktoru erkekti hastane gayet temiz hastane ama tek sıkıntı yoğun bakım yok ama yeni doğan yoğun bakımı var