Minigim38 1 adet nektari yada seftali 3 4 kayısı 1 muz 1 salkim üzüm elimde ne kadar meyve varsa hepsini dilimliyorum tek ögünde yiyorum bunu. Günde 2 ögün meyve yiyorum yanında yogurt yada ayranla
cileklicookie Mucizem_00 hergün muhakkak 1 muz yiyorum demir ilaci kabiz yaptığından 2 tane kayisi yiyorum 1 veya 2 dilim karpuz ama net sekilde her gun yarim kavun yiyorum😀😀 suan bu mesaji yarim kilo kiraz yerken yaziyorum🤣🤣
Mucizem_00 cileklicookie kan değerlerin nasıl demir yükseliyor zaten 2 ayda yine devam mı ettiriyor doktorun
Mucizem_00 Gulcahan evet kafeinden dolayı kimi iç diyor ilk doktorm günde 2 fincan desi bu doktorm yaska demişti ilk haftalarda
cileklicookie Mucizem_00 cok seviyorum meyveyi hayatimi meyve ile gecirebilirim kizimda cok seviyor yazin sadece meyve ve soğuk corbayla geciniyoruz resmen😅
cileklicookie Mucizem_00 gebelik onceside dusuktu hala dusuk hatta dusuk bile degil demir depolarim boş ne yazikki bende oldugu icin 2.5 yasindaki kiziminds oyle ne yazik ki
Tugcebanu Mucizem_00 yani bana önerdi ama her hamilelik farklı kişiye göre yapıyorlar demek ki listeyi ☺️ Sakıncalıysa tüketmeyin siz nolur nolmaz 🌸
cileklicookie Mucizem_00 gunde 2 tane iciyorum ama maalesef canim dedigim gibi gebelik onceside düşüktü zaten
Aysh89 Canım çektikçe yiyorum bahçede organik bi çok meyve var bizimkilerin sağolsunlar eksikliğini çekmiyorum
minikkurabiyelerinannesi Mucizem_00 O an canım neyi istiyorsa onu yiyorum örneğin 1 şeftali alıp elime yiyebiliyorum ya da 3,5 kayısı ne bileyim 3,5 erik tamamen o an canımın neyi istediğine bağlı 😂 bazen hepsini tek sefer de yiyorum bazen ayrı ayrı zamanlar da 🙈
Knergiz Akira karpuzda çok şeker var dikkat edin suyunuz fazla çıkabilir.benim şekerim yok ama suyum fazla çıktı o hafta karpuzu çok yemiştim 😁