RehoGelin Mebus ilk belirtim aniden gelen tiksinme sonra ansızın oğlumun uyanıp bebeğini kucağına alıp anne leylekler kardeşimi getirdi baaak demesi ve aralıksız idrara çıkmam ve evreka gebeydim 🤭 sonra oğluma cuma namazında ne istedin Allahtan dedim kardeş ver ama hem kız hem erkek olsun dedim dedi o nasıl olacak oğlum dedim hiç ikiz olacağı aklımın ucundan geçmezdi yok çünkü genlerde tataam çift yumurta ikizleri 🤭 😂 bilseydim o gün ev araba ne varsa istetirdim oğluma 😅
2melekannesiiit Mebus ağzımın tadı çok bozukdu bu hamileliğimde 3 mhaftamda ogrendm Kızımda da herşey tuzsuz geliyordu ve aşırı gaz vardi
Mebus 2melekannesiiit benimde son adetin üstünden 21 gün geçti 3 hafta yani yaptım bugün ilk idrarla ama çıkmadı hayırlısı
Kahvesever Mebus Benim başım döner gibi oluyodu, bi tuhaflık hissediyodum bedenimde. Bir de gündüzleri uyku bastırmıstı
Sifa5 Karnımda aşırı derecede şişlik, kabızlık, aşırı gaz oldu. Hatta bir gün elbisemi giydim normalde hafif bol olan elbisemin neredeyse düğmeleri patlayacaktı ben de şaşırdım ne bu dedim moralim çok bozulmuştu.