Vicibici Mebus Regl olcakmş gbi göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı sinirlilik 😂 yalnız ben 3 hafta geciktiğm halde bu belirtiler sürdü meğer geç döllenme olmuş 🤷🏼♀️
4cocukannesi Mebus 1 yıldır çocuk düşünüyorduk bebeğimiz olmuyordu ben kontrol amaçlı muaneye gittim o gün hastanede hamile olduğumu öğrendim tesadüf adetim gecikmedi ertesi günü adet gunumdu doktor kese görüyorum demişti benim için baya bi sürpriz olmuştu
Gamzer Mebus Benim hiç belirtim yoktu ama hissediyordum adet olacağım gün test yaptm. Pozitif çıkmıştı😊 Rabbim isteyen dileyen, anneliği layıkıyla yerine getirebilecek herkese nasip etsin inşallah❤
Smye57 Mebus göğüs te aşırı hassasllık adet olcakmış gibi karın ve kasık ağrısı aşırı tuvalet isteği bulantı
AnagibiAnaa Mebus Göğüslerim de dolgunluk şişlik ağrıyla acı karışık elimi bile değemiyodum bide aşırı halsizlik baş ağrısı 🥺 iyiki o günler geride kaldı
Kebelekim Mebus kedimdi 😂 ben çalışıyordum öyle rutin hayatımdaydim kedim sağolsun sürekli karnımda sarılmalar yalamalar vs vs vs vs vs vs derken 1 buçuk aylıkken öğrendim 😂
fatimahuseynova Mebus mide bulanma uyku hali halsizlik bazi seylerden boyle nasil diyim yiyememe tiksinme gibi😂