Gamze464 Hanzademerve 38+3 10 kg aldım şimdiye kadar görüntü olarakta kilolu durmuyorum karnım çok büyümedi 3-4 aylık hamile gibiyim pazartesi doğum var zaten benim bebeğim de 2900dü 38de 3 kg ancak doğar herhalde bizde minyonuz zaten normal yani
Hanzademerve fatimahuseynova aaa cok iyi 🥳 darısı başımıza ya zaten bebiş doğduktan sonra o tempoyla insan veriyo ister istemez
Hanzademerve Minnacksevdack e süperrr suan warya göbeğimi zor tasıyorum ben zaten zayıf biriydim kollar bacaklar zayıf bi göbek büyük😅 inşallah doğum sonrası bu göbek giderrr yoksa çok sırıtır
Tatli1dunya Hanzademerve Yaa ilk kızımda 20 kilo almıştım canım sağol 😄😄❤😘 ‘bunda dikkatli olmaya çalışıyorum ne kadar olabilirse’😁
4cocukannesi Meleklerim00 ben çok kilo aldım 🤦🏻♀️ düşük riskim vardı kanamam vardi sürekli yiyip yattım çok kilo aldım doktor yürüyüş de yasak etti çok agirlastim zorlanıyorum yemek yaparken ocağın başında sandalyede oturuyorum
GunEsila Hanzademerve 32 haftalık hamileyim şuana kadar 5 kilo aldım bebeğimin kilosu 750 gramdi en son gittiğimde ama randevu bulamadığım için gidemedim 45 gündür falan o yüzden şuan kaç kilo bilmiyorum
Meleklerim00 4cocukannesi 4cocukannesi bende aynı durumdayım şuan 21+4 günlük ama hala hateket yasak sadece evin içinde ihtiyaçlarım için dolanıyorum hepsi bu yürüyüşe çok ihtiyacım var ama yasak ikizlerde düşük riskibyuksek dedi doktorum kaç kez hastaneye yattım kanama leke oldu ama hepsi geçti çok şükür
4cocukannesi Meleklerim00 Evet benimde ikizlerim var bende günlük rutin işler yemek yapıp yatıyorum sadece yürüyüş yasak benimde 4 ay kanamam oldu geçti çok şükür ama erken doğumdan korkuyorum 32 haftalık olduk inşallah 37 i tamamlarim
Ebrar_63 Hanzademerve 8 kilo aldım 37 haftalık olduk bebeğim en son gittiğimde 2650 gram dedi ama bebek çok aşağıda diye ölçüm yapamıyorum bu kilodan bı tık. Daha fazladır dedi
Meleklerim00 4cocukannesi benimde 2 ay oldu nerdeyse ama geçti çok sukur şimdi 21+4 haftalığına rabbim yardım etsin