Hanzademerve Ben 35 haftalığım şimdiye kadar 10 kilo aldım sizce yetersiz mi? Bebeğim 2 kiloya Yakın bir kiloda şuan🥺
cgnduru Hanzademerve neden yetersiz olsun gayet normal bende öyle aldım o kadar yememe rağmen ama sanki bebek minyonmu
4cocukannesi Hanzademerve 32 haftaligim 18 kilo aldım 1450 - 1600 gram bebeklerim ikiz .Bence gayet iyi bebeğinizin kilosu
SinemUnalOzturk Haftadayim iki kilo almıştım onu da covid olunca verdim 🤷🏻♀️ kilolu gebe kaldım onun etkisi mi bilmiyorum. Bebeğim iyi ama ben almadim hamd olsun 🙂
fatimahuseynova Hanzademerve ben ilk hamileliyimde 11 kilo aldim dogum akwami cekildim 8 kilo gitmisdi su cocuk falan sud verirkende kalan 2-3 kilo gitdi. simdi yeni hamileyim 8 hafta daha almadim bakalim nasil olcak😂😂
Hanzademerve fatimahuseynova aaa cok iyi 🥳 darısı başımıza ya zaten bebiş doğduktan sonra o tempoyla insan veriyo ister istemez
Hanzademerve Minnacksevdack e süperrr suan warya göbeğimi zor tasıyorum ben zaten zayıf biriydim kollar bacaklar zayıf bi göbek büyük😅 inşallah doğum sonrası bu göbek giderrr yoksa çok sırıtır