Canancndn OzlmErdl erken olunca bi de geç döllenmeyse silik olabiliyo. Bence erkende olsa çift sonuçta kanda çıkar ben gecikmeden önce gitmiştim sağlıkpcağına. Adet geçmeden yapmıyolar gecikti diyivermiştim 😂
Bebitommm OzlmErdl bende adetime 3 gün kala bu erken gebelik testi yaptım bariz 2 çizgi çıktı gittim hemen lan verdim 25 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 84 çıktı yani yükseliş var gebeyim inşallah
Canancndn Gzmklncc te Allah seni emi 😂😂 o zaman şöyle düşüncez ovülasyon testleri çoğunlukla dikdörtgen şeklinde oluyo. Erken gebelik testleri böyle. Erken gebelik testi diye yorumluyorum
Limonzeytin Gzmklncc hiç uğraşmadan gidip kan verin net çıkar kana ilk yansıyo çnkü idrara sonra yansıyor
Gzmklncc Limonzeytin önceki hamileliğimdede aynısı oldu kanda düşük çıkmıştı Pazartesi günü verdim 1.20 çıktı ama kan çok az aldı sınırdan az demişti kadın🤦🏼♀️
Limonzeytin Gzmklncc bi daha verin ozaman tam alsn ne o öyle sınırda almak falan saçmalk. Deneyn şansınızı hayrlısı olsn
Meridaily Gzmklncc gebelik testi bence de 😍 ay koskoca iki çizgi hadi hayırlı olsun inşallah 🤭 hemen kan verin tekrar geç döllenme olmuş olabilir
Canancndn Gzmklncc kaptırma tabiki hatta ben doktora gidene kadar kaptırmadım çünkü allah korusun kese gözükçek mi gözükmiycek mi bilemiyosun. 6 hafta sıktım dişimi gitmek için🙈 bence sen bi kere daha kan ver artık 3 gün geçmiş üstünden