Vera09 canmyavrum aslında şöyle çay,kahve, süt ürünleri ile arasında iki saat olmalı daha iyi emilmesi için. Eğer kahvaltıda çay içmiyorsanız üstüne de içeblirsiniz ilacı. Ama peynir falan yiyorsanız yine de bi saat geçsin derim ben
canmyavrum _ozlmm böylede deneyebilirim ama kahvaltıdan sonra ya sabitlesem iyi olur.aksam yemeginden yarım saat önce demir ilacım var
canmyavrum Seherselim ilacın üzerinde yemegin hemen başında yazıyor yani aç karnına.ben yemegin başında alıyorm yemege başlıyorm sonra kusarak kalkıyorm o etkiliyor
Seherselim canmyavrum eczacı bana tok dedi ama bilmiyorum canım dediğin gibi bi. Defa öyle içtim bende yediğim mideme inmeden çıkardım.
Zeyzeynepnep canmyavrum cok gecmis olsun, ben hep kahvaltıdan kalktigimda bir bardak su icerim o esnada alıyorum ilaci
canmyavrum Zeyzeynepnep teşekkürler🌿 ben myle içiyorm sonrasında da kahvaltı.ama bu kusma yapıyor bende
Pijamaskeliler canmyavrum ben kahvaltı sonrası iciurom kusmam olmadı hiç bulantı hissi olur ara sıra şükür 12 haftaligim
Pijamaskeliler canmyavrum oyy olsun az kalmış kuzum benimde ikili randevum vardı bugün gordum bebeğimi ilk kez büyüdü 3 tane kaybetmiştim 12+4 olmuşuz cinayet te yüzde 80 erkek dedi profosor baktı kendi doktorum bakmıyordu ikiliye ensesi burnu herşeyi sağlıklı dedi kan dada güzel çıkar ins🥰🤲🏻
Yagmurrr98 canmyavrum Tokken içilen ilacı kahvaltının başında icersen bulanman normal kahvaltını Edip yarım saat sonra ic