Elisam123 Sbm050421 alınıyor canım hem çocuk parası alıyorsun hem de doğum parası emzirme yok aile ve sosyal a gitmen lazım bir dilekçe veriyorsun ziraat bankasından adına para yatıyor
Elisam123 smallbaby evet doğum belgen ve kimliğinle şahsen sen kendin başvuru yapıyorsun eşine verilmiyor
Ozlemdolugan Sbm050421 emzirme ödeneği alabiliyorsunuz eşinize yatıyor sizin sigortanız olsaydı size ytacaktı
Ozlemdolugan Sbm050421 aile ve sosyal politikalara basvuru yapıyprsunuz ordanda 2 ay içinde ptt ye yatıyor emzirme ödenegi 300 tl doğum parası da 300 tl yatıyor
RehoGelin Sbm050421 4 yıl önce bazı ödemeler aldık eşim de memur ama neler yapıldı bilmiyorum bebeğin kimliğini çıkarırken başvuruluyor sanırım doğum belgesi ile
tugba-polat Sbm050421 doğum parası ve sigortan varsa süt parasi alabilirsin Doğum parası 1. Çocuk 300 2. Çocuk 450 3. Çocuk ve üstü 600 Süt parası 315 TL diye biliyorum hatta doğum yaptıysan kimlik çıkardıktan sonra oturduğun yerdeki belediyeyi ara yenidoğan bebek paketine başvurmak istiyorum de gereken bilgiyi alıp eve getiriyorlar
Kbrakrs Ben memurum, şimdi doğım yaptığımda emzirme parası ve doğum parası mı alacağım ; inanın hiç bilmiyordum. Ne yapmam gerek acaba, öğretmenim okula falan mı bildirecem acaba
Ozlemdolugan Kbrakrs emzirme ödeneği otomatik e devlette yatıyor doğum parası için aile ve sosyal politikalara basvuru yapıyorsunuz doğum raporuyla beraber sonra bide analık raporu var ondada 32.haftadan itibaren çalısamaz raporu alınan raporların parası yatıyor 16 haftalık ssk yatırıyor hesabınıza
Tubatuubaa Sbm050421 birde bildiğim kadarıyla tüm annelere hoşgeldin bebek paketi veriliyor bursada 170li bir numarayı arayarak adrese gönderiyorlar
biruykusuzanne Elvanguzel baktım başvuru aşamasında diyor. Ama para yattığı zaman nereden gidip alıcam onu merak ediyorum PTT den mi
Ozlemdolugan biruykusuzanne emzirme ödenegi e devlette ziraat hesabı varsa ona yatıyor aile sosyal politikalar ptt ye yatıyor analık parasıda sanırım hesabınıza yatar
Yesim Sbm050421 süt parası ve cocuk parası alabiliyorsunuz süt parası esinizin hesabına yatıyor cocuk parası da sizin adınıza PTT ye yatıyor