Sbm050421 Ben çalışmıyorum , eşim memur , yasal olarak nelerden faydalanabiliyoruz , süt parası emzirme ödeneği gibi şeyler okudum ? Bilgisi olan yazabilir mi ?
hemsiree Sbm050421 bunları siz çalışsaydınız alabilirdiniz eşinize ödeme yapmazlar. ona sadece 10 günlük bir babalık izni verilir diye biliyorum
Aysemeva0306 Sbm050421 eşim askeri personel olduğu halde süt parasını aldım. Herkese yatıyor diye biliyorum. Doğumdan bir süre sonra PTT den çekiyorsun ama üç dört aydan daha uzun sürmüştü benim
hemsiree Sbm050421 ha onu bilemem senenin başında tvden hatırlıyorum ama 300 lira bir para veriliyor sanırım
Feyza-nur Sbm050421 dogum belgesiyle aile ve sosyal yardımlasma ya basvuruyorsunuz iki ay içinde yatırılıyor anne cekebiliyor ptt den
Aysemeva0306 Sbm050421 yok hayır yine de doğum yaptıktan sonra e devletten bakarsınız. Ülkede her an her şey değişebiliyor
Elvanguzel Sbm050421 süt parasıni siz çalışmasanizda eşiniz sigortalı olduğu için direk ona yatıyor hastane size bir belge verecek sizi yönlendirecektir. Bana 6 yıl önce 2 gün içerisinde yatmıştı biz basvurmamistik bu arada direkman hastaneden basvurulmustu
smallbaby Elvanguzel konuyla alakalı olarak bide şey varmı 3. Çocukta cumhuriyet altını veriyodu devlet öyle duydum şimdide varmıki bide eşimizin sigortası yatmıyosa yinede süt parası vs alabiliyomuyuz hayat pahalı devletten ne gelirse kardır diyoruz artık 🙈
Elvanguzel biruykusuzanne hastanede size bilgi veriyor biz gidip PTT den almıştık şu andada aynıdır herhalde
biruykusuzanne Elvanguzel ikisini de mi PTT den aldınız hastaneden birşey diyen olmadı malesef o yüzden bir bilgim yok hiç
Elvanguzel smallbaby hiçbir bilgim yok sigortasız olunca Bakalım 3.gebeligim doğunca verecekler mi bakacağız 😂 inşallah verirler
Elvanguzel biruykusuzanne e devlet üzerinden başvurabilirsiniz takip edebilirsiniz durumuda girip baktınız mı hiç
biruykusuzanne Elvanguzel baktım başvuru aşamasında diyor. Ama para yattığı zaman nereden gidip alıcam onu merak ediyorum PTT den mi