Esess_ Tabi üşür bebek, üstüne sıcak bir çay iç içi ısınsın Ha o zaman da beyni erir belki de hahhahah 😂 ya yapmayın Allah aşkına biraz mantık ya.
Nurcantas65 Soda içindedir çocuk eriyor,limon yiyincede büzüşüyor 😂😂😂 (yanımda olsan terlikle kovalarım seni yöri git ye dondurmani)
Mercimeginannesi15 O zaman benim çocuk beyinsiz olur yani az daha zorlasam dondurma olarkq dünyaya gelcek çocuğum 😂
Nus_12 nevzatbaskomser sacmalik resmen eskiler deterjanı vs mi vardı derler onlar yokmuş evet böyle saçma inanışlar varmış
Gulays Erygt123 kışın annemde bana soğuk su icme bebeği usutursun demişti 😂😂kız korkma bebiş midemizde büyümüyor ve besin su ve dahi ne yersen ye ona varana kadar mide asidinin içinde ısınıyor birseycik olmaz korkma
Elvanguzel Erygt123 daha neler duyacağız acaba bir sokak fetvası daha Allah aşkına bunları söyleyenleri bir yere toplayın ya 😂😂😂gülsem mi ağlasam mı 😭😭 bilemedim
Mavisperi Erygt123 yemin ediyorum yikildimmmmm oldum kim diyo yahu bunu ???? Hahahahaha vallaha çok güldüm tövbe her gün yiyorummmmmm hatta bak canım yine istedi hemen Bi tepebasi dondurmacisina gideyim 😀😀😀
Kahvesever Erygt123 Ben yedim valla hem de öyle böyle değil bazı sabahlar art arda 2 defa 😀😀😀 ama öyle birşey yoktur tabiki
Menek16 Erygt123 Kız yok beee anam inanmayın yaaa hiç yemediğim kadar dondurma yedim yiyorum dün de buz yedim e annem de bende kardeşim de yemiş ki biz kış çocuklarıyız şubat dogumluyuz valla beynimiz donmadı 😬