cileklicookie Erygt123 hshshsh allah affetsin cok güldüm Biraz mantik arayin su her yazilan cizilene bebegin beyni niye dondurmadan donsun cizgi film karakterimiyiz biz
nevzatbaskomser Erygt123 Bebeğin vücut ısısını düşürüyor doğduktan sonra hep üşüyor bebek. Beyin ısı kontrolü yapamıyor. Sade yiyebilirsiniz onun zararı yok
hafsam_omerim Erygt123 hahahaha 😂😂😂bebeğin kafası neredeyse vajinama dayanmış dondurmanın oraya kadar ulaşacağını sanmam ulaşsa bile kaynar çaya döner 😂😂😂
Minigim38 Kim demis yine bunu 😁bebege gidene kadar kaynamış oluyor benim bulantımı azaltan tek şeylerdi buz ve dondurma 🤭
Ruken_ Ağıza alıp boğazdan geçip mideye gidene kadar bilmem kaç derecede eriyip su haline dönüyor bile zaten dilinle yalayınca bile eriyor kaldıki bebeğe ulaşsın soğuğu.
Semrasular Erygt123 ahahahah kız Allah’ta seni güldürsün benim oğlumda beyin kalmadı o zaman güNde 2-3 tane yiyorum bazen kim uydurmuş bunu 🤣🤣🤣
Aybukemom Erygt123 ne dedin😂 anam ilkini doğurdum beyni falan donmamış inşallah ikinciside eriyik gelir zira bol bol yedim😂
esmaozdemir76 Erygt123 sıcak çay ictiginizde bebeğiniz yanıp haşlanmiyorsa dondurma yediğiniz de de donmuyor tabiki
Ebbruc Erygt123 ben bu sıcakta ağzıma atınca bile soğukluğunu zor hissediyorum, bebeğin beynini nasıl dondursun 😂 inanmayın her söylenen şeye