Yarenn92 Selam arkadaşlar bu Demir ilacını https://resimyukle.io/r/V5ZfexEVfR kullanan varmı sabah aç karnına içiyorum karında şişkinlik yapıyor ve bütün gün davul gibi geziyorum ertesi gün yine içince aynı oluyor acaba ben mi yanlış kullanıyorum sizler nasıl kullanıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
minik_koala_ve_annesi Yarenn92 link acilmadi ama sanol mu bende kullandim sabah kahvaltidan yarim saat once ac karnina bu sekilde beni rahatsiz etmemisti siz kahvaltidan yarim saat sonrada alinabiliyor o sekilde deneyin bir de gece yatarken icilebiliyor
myangelson Yarenn92 sabahları kahvaltıdan 1-2 saat önce icerdim ilk gunler mide bulantısı çok yaptı daha sonra bir sıkıntı yapmadı sadece kabızlık yapıyordu magnezyum kullandığım için dengeliyordu ikisi birbirini
Semaan Yarenn92 pazar gününe doğumum var basondan beri onu kıllanıyorm gece oğlumu çişe kaldırırken 2-3 gibi alıyorm aç karnına bazrndr sabah 6 da alıyorm kahvaltıdan 2 saat önce demişti doktpr bi sıkıntı yaşamadm
Deletedmom_33 Yarenn92 Sabah 6-7 gibi içip geri uyurdum. 10-11 gibi kahvaltı yapardim. Oroferon deneyebilirsiniz bir de bitince doktorunuza söyleyip belki şişkinlik yapmaz. İkisini de kullandım bir sorun yaşamadım
Yarenn92 minik_koala_ve_annesi yok canım sanol yazmıyor sadece gynoferon içinde pembe ilaç var bende geçen şaşı günü başladım sabah 8 de içiyordum 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12 gibi başlıyor şişmeye anlamadım bende doktoruma sordum şişkinlik yapabilir dedi sizlerede sormak istedim cvp için çok teşekkür ederim 🌸
Yarenn92 myangelson bende mide bulantısı yapmadı sadece şişkinlik yapıyor 4 aylık hamileyim gören beni ⅚ aylık sanıcak ilk hamileliğim acaba bebek büyüdükçe mi öyle oluyor da ben vitaminden biliyorum 3 aylıkken göbek neredeyse yok denecek kadar az vardı
Yarenn92 Semaan anladım canım sağol doktoruma sordum normal şişkinlik yapıyor ilaç dedi bakalım bira daha kullanıp devam ederse eyer değişriririz dedi
minik_koala_ve_annesi Yarenn92 demir ilaclari genelde bu sekilde kullaniliyor canisi bekarligimdan beri kullandigim icin istersen diger dedigim turlu de deneyeblirsin
goktugunannesii Yarenn92 ben kullanıyorum 39. Haftaya girdik şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım aksine şimdiye kadar kullandığım en iyi demir ilacı diyebilirim. Sabah kahvaltıdan 1,5-2 saat önce içiyorum.
MomSes Yarenn92 ben 4 aydır kullanıyorum. 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım Böyle bir etkisi olmadı bende. Aç karnına içiyorum her sabah
Yarenn92 MomSes bende öyle yapıyorum içince biraz vakit geçtiğinde midem kazınıyor gibi hissediyorum kahvaltı yapınca ½ saate şişkinlik yapıyor
NM_mom Doktorum dün verdi bu ilacı bugün kullanmaya başladım, aç karnına alarak doğru kullanıyosun. Yalnız hafta da 5 kere kullanmamı söyledi bana
Yarenn92 NM_mom hmm onun için bişey demedi bana 5 gün kullan diye biraz daha kullanıcam böyle devam ederse değiştiririz artık çok sağol canım
cagla0cagla Bende kullanıyorum uzun süredir sabahları kahvaltıdan bir saat önce böyle bir sorun yaşamadım
Yarenn92 cagla0cagla hmm bilmiyorum ki canım ya biraz daha kullanıcam devam ederse söylicem değiştirsin
myangelson Yarenn92 bilmem ki belki yan etkilerinde vardır kabızlık yapıyorsa onun şişkinliği de olabilir
Vera09 Yarenn92 ben de kullanıyorum aynı şeklde sabah aç ama öyle bişey yapmadı. Şişkinliğin ilaçtan olduğuna eminmisin?
findiklibadem Yarenn92 bana da dr bunu yazdı kahvaltı yap iki saat sonra iç dedi ama o iki saat arada süt ürünü tüketme dedi. Ben bikaç hafta bunu kullandım Sonra araştırmalarım sonucu ocean demir e geçtim bunu bıraktım Dr da onayladı şuan oceandayım daha temiz içerikli oldugunu düşünüyorum 🌸
Yarenn92 findiklibadem bana hiç birşey demedi yazdı geçti sorduğumda da normal dedi biraz daha devam edeyim baktım şişkinlik sürüyor senin gibi değiştiririm çok teşekkür ederim tavsiyen için