Vicibici ecrunnac İnşallah canım benim çoğu bitmiş azı kalmış vaktinde kucağımıza alalım bebişleri 🙏🏻🐣
_Sahra Sayrkann evet canım çok şükür en azından 35 leri görsek bizim için çok iyi olur ben bu hafta covidde geçirdim sancılandim ama atlattım çok şükür doktorum şuan alttan muayene edip tetiklemek istemiyor kanama su gelişi doğum sancısı olmadığı sürece alttan açılma varmı vs bakmicak ben başından beri çok ağrılar kasılmalar yaşadım 30 u görmek imkansızdı benim için Rabbime binlerce şükür 32 hafta bitti hepimiz yavrularımızı sağlık sihhatleriyle kucağımıza alicaz Allah’ın izniyle ☺️🤲🏻
_Sahra Ballkusum_33 alttan vajinal ultrosonlada ölçülüyor karından ultrosonla da ölçülüyor benim doktorum vajinal ölçmüyor tetiklemek istemediği için aslında bir çok doktor vajinal ultrosonun tetikleme yapmadığını düşünüyor ama benim doktorum böyle en doğru sonuç vajinal diye biliyorum
Mrv135 ecrunnac Kaç olması gerekiyor bilmiyorum ama 25 deyken 32 cm di doktor haftanla uyumlu dedi. Şuan 31+2 oldum.
ecrunnac Mrv135 banada 32 iyi süper ama erken doğum riskin var dedi pembe akıntım geliyor nişana dönebilir diye. Alttan muayene yaptı diğer günde vajinal ultrasonla ölçtü hiç sevmiyorum alttan müdahaleyi. Keşke hep ultrasonla baksalar
Mrv135 ecrunnac Benim 25 de karından baktı, 30 da sordum artık bebek büyüdüğü için karından göremiyorum istersen vajinal bakalım dedi. Belli bir yerden sonra vajinal bakmak zorunda kalıyorlarmış.
ecrunnac Mrv135 benide zor ikna etti. Çok az girdi içeri 7-8 sn ancak durmuştur ama insan hep korumak istiyor keşke farklı yöntemi olsa
Mrv135 ecrunnac Evet ya ben daha hiç vajinal muayene olmadım ve korkuyorum. Bu yüzden sezaryan düşünmeye başladım.
ecrunnac Mrv135 canımız acımıyor o konuda telaşınız olmasın ben bebek için endişelendiğimden istemedim ama mecbur baktı. Size de baktı mı 30.haftada vajinal ultrason ile
Mrv135 ecrunnac Sordu baskı falan hissediyor musun hissediyorsan bakalım dedi. Ama ben bir rahatsızlık, farklı bir his, ağrı, sızı yaşamiyorum diyince o zaman gerek yok dedi.
Motherandbaby ecrunnac 30. Haftada bir defa ik damla kanamam oldu zaten rahim ağzımın kısalığını kanamayla doktora gidince öğrendim. İlaçları kullanmaya başlayınca bir daha olmadı.
ecrunnac Yaqutt ben doktora sordum rahim ağzı uzunluğu uzayıp kısalayan bir şey değil kısalmaya devam eder yalnızca dedi hepsi farklı bir şey söylüyor delirmelik
TeoMom gldn065807 Ne güzel ya benim de 18. Haftada 33 çıktı inşallah bende vakitlice doğururum doktorum gayet sakin ve rahat bu konuda keşke ben de olabilsem 😰 peki kullandığınız bir ilaç dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu
gldn065807 TeoMom ben gebeliğin basından itibaren progestan diye ilaç kullandım gebeligimin 35 haftasına kadar hiç stres yapma bişey olmaz inşallah
TeoMom gldn065807 Çok iyi canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ben de progestan kullanıyorum önümüzdeki on günü atlatsam biraz daha rahtlayacağım 🥰