Pamugum02 minik_koala_ve_annesi ben bdahaki kontrolde 13 haftalik olucak cinsiyeti solermi acaba o haftalarda
_anne_kuzusuu00 Pamugum02 insallah gösterir tatlı birseyler çikolata flan yada kuru yemiş flan ye hareketli olsun
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 a life da dusundum canimda korunun daha luks oldugunu duyunca ayse hanima gitmek istedim ayse hanim istedigim statude olmasaydi a life da denerdim ama sansliyim.dktor cok iyi😇
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi aynen cnm ben ayse hanima gidicektim sonra a life daki doktrlari denycektim ama ayse hanimdan memnun kalinca gtmeye gerek duymadim
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 ulasabilirlik cok onemliydi aciklayici izah ediyor benim gibi oanik brine cok iyi bence
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi tabi cnm gtmeden bi msjla bile cvp alabilmek iyi oluyor. Ay inşallah hastaneden de memnun kaliriz şuanlik tek tedegnligim dogum ani ve sonrasindaki ilgi alaka. O kadar para vericez insan gibi ilgi gormeyi bekliyoruz illaki. Ters birilerine denk gelmeyiz inşallah
Fyzabsra__ minik_koala_ve_annesi @Pamugum02 Bende Ayşe hanımda doğum yapicam inşallah konuşmalarınıza denk gelince sevindim 😀 Bende doğum zamanı hangi ebeler doğuma girecek sancı sirasinda yanımızda kim olacak sormayı unutmuşum sizlerin bilgisi var mı
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 o kadar oara verecez sonucta bende sanmiyorum ters birsey yasayacagimi kuzum allah korusun saglikla da bebegimizi alalim eger ki ayrintili ultrason zamanin gelirse 950 tl vereceksin madem profa git dedigim gidebilrsen
Ozlemyeni Pamugum02 minik_koala_ve_annesi ben dogum yaptim😂 gece suyum geldi nişanim geldi.doktora soyledim gel alalim dedi. 10 dakikada cikti bebek😊 cok ilgilendiler gule gule girdim ameliyata ameliyat sirasindada baya yardimci oldular. Kapi susu ve serbet getirdiler odaya.hemşireler surekli ilgileniyo.simdilik iyi gidiyo kotu bir sey yasamadim henuz😊 insallah yasamam darısı basiniza
minik_koala_ve_annesi Ozlemyeni saglikla sihhatle kucaginiza alin insallah tabiiki tecrubelerinizi bilmek isteriz😊