maydaymaydaymayday ecenaz891 aman açma klima Cam aç Başka cam açıp ceryanda yaptırmıorm geceleri uyurken. Zateb 1.5 aydır bronşit oldm. İyileşme süresindeyim. Ondan sende sakın açma.
Mlkysf ecenaz891 ayni durumdayım cam açık bile olsa yetmiyor klima sabaha kadar açık yoksa sıcaktan fenalık geçireceğim🥵
Mlkysf ecenaz891 rahatsız etse de yapcak bisey yok başka türlü fenalık geçiriyorum resmen sıcaktan evde cam açamıyorum çünkü
ecenaz891 Esnis evet biraz çarpıntı da zorlıyor benim çözümüm az yemek erken yemek yağlı ve hamur işi yememek oldu
Sevda0234 ecenaz891 sanki yatağımın altından lav geçiyor gece sıcaktan uyandım ecel terleri döküyorum resmen 😮💨
ecenaz891 Sevda0234 Cakmaafrodit yaza denk gelen hamilelik cok zor diyolardı da ben nolcak ya diyodum ciidden geceleri perişan oluyorum
Cakmaafrodit Ben 31.den beri böyleyim gece uyanıp soğuk duşa atıyorum kendimi yarı çıplak Yatmama rağmen dayanamıyorum
Cakmaafrodit ecenaz891 aynı şekiliz birde üstene boğaz ağrısı perişan etti beni gündüzleri idare ediyorum yatarak ama gecelerim berbat geçiyor yine de ne kadar dururlarsa içimizde o kadar kar görmezlikten gelmeye devam 💁♀️
Umran__37 ecenaz891 34+4 sicaktan uyuyamiyorm nefes alamiyorm kalbim daraliyo klime acik yine yaniyormm n
Feyzaerturk ecenaz891 Ay olmaz mııı ayaklarım yanıyor içim yanıyor günde 5 litreye yakın soğuk su içiyorum soğuk duşa giriyorum hiç faydası yok 33. Hafta😬😬
Rabiasal 21.haftamdayım ve sürekli geceleri uyanıyorum sıcaktan. Bir de sanırım antalyanın etkisi olsa gerek