Mine44 Allah razı olsun, sağolun🤎 oğlu 3 saat önce uyumuş, onu çok özlemiş bir yengeç burcu olarak bu soruyu objektif yanıtlayabilir miyim bilmiyorum🥲 işin şakası bir yana, oğlum da yengeç burcu ve merhameti uçsuz bucaksız🧡 eşim de yengeç ve merhametine aşık olduğum için oğlumun bu konuda babasına benzemesini çok istemiştim. kıyımsız ama bir o kadar da kararlı bir çocuk. pratik düşünüyor, pasiflikten nefret ediyor hep hareket halimde olmalı bu beni fiziken yorsa da çok hoşuma gidiyor. çok açık bir çocuk, özellikle akranlarına karşı. kolay lokma olmayacak bunu anlıyorum. onun dışında epey korkusuz. bu zaman zaman olumsuz olabiliyor. bazen canı yanmıyor mu diye düşünüyordum. zaten bir yere yetişecekmiş gibi erkenden emekleyip erkenden yürüdü. ilk yürümeye başladığı zamanlar çok fazla düşüyordu ve anında geri kalkıp aynı hızla devam ediyordu. canının hiç kıymeti yok ve kafasına koyduğu şey öyle veya böyle olacak. inatçı 🤦🏽♀️ bu da zorluyor. ama ben de inatçıyım sanırım😅 velhasıl, kolay bir çocuk değil ama ilgi ve sevgiyle her şeyi yaptırtabiliyorsunuz.