Egemen_ozgur_annesi Boncukveannsi benim bebeğim 27 haftalık ve erkek ismini de ‘Özgür’ koyacağız. İlk çocuğumuzun ismi de Egemen🥰🥰🥰
Stella_0 Boncukveannsi Benim göbek adım büyükbabamın vefat ettiği annesinin ismi. Maalesef büyüklerin isimleri öyle sorun oluyor ki anlatamam. Ben çok büyük sıkıntısını çektim dalga konusu oldu neler yaşadım ne psikolojik baskı gördüm. Lise zamanında bu yüzden göbek adımın sadece baş harfini yazdırdı annem kimse bilmedi çok şükür. Normal bir isim güzelde aslında ama onun psikolojisini hiç atlatamadım. Yanlış anlamayın sadece etkisi hala üzerimde olduğu için bahsetmek istedim. Birde sizin de aileniz var sonuçta onlara da haksızlık olmaz mı 💐 Bu arada bir aksilik olmazsa şimdilik eşimle kararımız Pera Lina olacak 🥰 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 😊🙏
nejvavin Boncukveannsi Kız olursa Elvin Eva erkek olursa Ahmet Aybars 🥰 kızımın da adı Mihran Hesna 🥰
TinyBabys aysegul26222 valla üzülüyorum böyle olunca. Çocuğuma büyüklerin yakınların isimlerini koymayı hiç düşünmedim. Dediğiniz gibi enerjiler gerçekten var. Mesela şundan rahatsızlığım var dediğimde babaannem annemin de öyleydi diyor bazen. Bide büyük anneanne ismi olduğu için babamın teyzeleri falan şakayla karışık annem benim diye severlerdi. Çok ağlardım. Okuldayken de dalga geçmeye çalışanlar adımı kısaltıp erkek ismine çevirenler vardı. Çok kötü. Niyet güzel ama sonuç yanlış bence. Dediğim gibi herkesin kendi çocuğu kendi kararı. Hayırlısı olsun herkes için.
NE02 Gozde0709 bade nin anlamı çok kötü ama bence anlamlarına dikkat ederek koyun 😑 normalde ben de seviyorum bade ismini ama anlamı 🥴
NE02 Gozde0709 ya hani çağırırken bile anlamıyla çağrıldığında da anlam olması gerekiyor bi ara içki şarap dendi farklı kaynaklara göre değişiyor yine de iyi düşünün yazık olmasın 😶
Annewith Aliceaden merhaba karışmıs olmak istemem ama yinede yazmadan edemeyeceğim maalesef aden isminin anlamı bu degil adn cennet bahcesinin ismi aden ismi Allah in lanetlendigi Ad kavmi anlaminda yine tabiki tercih sizin yanlış bilgi oldugu icin yazdm kusura bakmayın lütfen ❤️
handeozt8 Annewith kesinlikle doğru Allahın yasakladığı bir kavim biz kızımıza koyacaktık fakat araştırınca vazgeçtik
Isabella06 oğlum Mete, kızım Feride 🤎 oğlumun ismini eşimle beraber koyduk. kızıma da İpek koyacaktık ama doğumumdan 3 hafta önce annemi zamansız kaybedince, eşimle annemin ismini koymak istedik. iyi ki kızım, iyi ki o güzel anneannenin ismini taşıyorsun🫶🏽
Mine44 Isabella06 Öncelikle basınız saolsun Allah sabır versin. Bende oğluma Mete ismini düşünüyorum karakteri nasıl oluyo
Ececlk Boncukveannsi iklim olacak babasının 7 aylık ısrar ve yalvarışı ile kıramıyorum sıpayı 🤷🏻♀️🥰 sizce nasıl
bankaciannee bizde çok kararsızız erkek isimleri daha zor seçiliyor aklımızda sadece Agâh var bakalım😇