Esrauysal Selennm bende toplasan 4 kere istiğfar ettim,ilerleyen zamanlarda olur seninde muhtemelen herkesin hemen olmuyor, aman inşallah olmaz 😂
Selennm Esrauysal inşallah bakalım bu arada ben daha kalp atışını bile duymadım gittiğimde keseyi gördük doktor herşey çok iyi normal 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı için tam kesin bir şekilde duyalım diye o kadar merak ediyorum ki ama bir terslik olsa bu kadar hafta bekletmezdi demi ya
Esrauysal Selennm korkma bebiş bende ilk gittiğimde sadece keseyi göre bildim bebeği de kalp atışını da duyamadım boş gebelik ola bilir 15 gün sonra tekrar gel dedi ilk kalp atışını ve bebegi 7+4 iken göre bildim, sende görürsün dinlersin ınsallah
Htcdyoglu Esrauysal evet ben ilk 29 Haziran’da gitmiştim onda sadece kese görüldü 1 ay bekledim dün gittim bebeğide kalp atışında duydum🥰🌸
Esrauysal Htcdyoglu migde bulantısi benimde ara ara oluyordu genelde yataktan kalkınca acıkınca sonra ortaya çıkıyor zaten umarım çok olmaz benim gibi az olur sizinki de, bende benimki ilerlemeyecek gibi konuşuyorum hiç bilmiyorum belkide ilerler ilk hamilelik 😂😂