Cutepet HTCMHMTKZK ben gidiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortamla muayene oluyorum. Ama genede muayeneye 440₺ ödüyorum. Tahlil test vs. Gerektiği zaman dışrda yaptırıyorum sonucu doktora gösteriyorum.
Kahvesever HTCMHMTKZK benim tamamlayıcı sağlık ama hastanenin doğum paketini aldım sadece katkı payı ödüyorum 15 ₺
Babu HTCMHMTKZK bnde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptım kendime sigortacıyım zaten :) anlşmlı hastane olması koşuluyla ücretsiz doğrurırsun tabiii ama muhtemelen epiural anestezi de epiduralin ücretini ödemen gerekecek,,,,
Ebru1999 HTCMHMTKZK benimde acibadem özel.sigortam var eşimin çalıştığı yer yaptı ama bugün 4lu taramayi karşılamadı
Cutepet Ebru1999 acıbadem hiç bişeyi karşılamıyo zaten malesef canım. Ancak en yüksek paketi satın alırsan bide üzerine artı doğum paketi satın alırsan herşeyi karşılıyo. O zamanda zaten çok tutuyo o parayla özel hastanede 5 tane sezeryan doğum yaparsın. Bende 2014 girişliyim diye devam ettim acıbademe ama doğumdan sonra iptal edicem boşuna ödüyoruz her sene.
Deletedmom52620 Cubukmakarna doğumdan sonra hemen yaptırabiliyor muyuz bu sigortayı birde bebek birde diğer 7 6 yaşında ki çocuklar İçin düşündük özelde aşırı tahlil parası veriliyor. Bilginiz var mı ?
TeoMom HTCMHMTKZK Anadolu sigortanın yapardım muayene ücretsiz sadece 15 lira katkı payı ödüyorsun doktorum istediği tahlil testlerin hepsini karşılamayabiliyor karşılamadıkları için para ödüyorsun sadece daha doğum nasip olmadı ama doğumda içinde ücretsiz sadece Sezeryan doğumda spinal iğnesi istersen ona ücret ödeyeceksin tabi belki ekstralar vardır ama onu bilemiyorum
Cutepet HTCMHMTKZK benimki acıbadem sigorta. Gittiğim hastanede madicana. Malesef indirimden başka bişey olmuyo. Oda çok az bi indirim. Zaten hastane bu çevredeki en pahalı hastane (doktorumdan çok memnunum diye mecburen gidiyorum) bide üzerine acıbadem sigorta özel sigortalar arasında en pahalı olanı (onuda eski şirketim yapmıştı hak kaybetmemek için mecburen devam ettirdim, doğumdan sonra iptal edicem) kısacası astarı yüzünden pahalıya geliyo
Fatmahsyn2020 HTCMHMTKZK hamileyken sigorta yapiliyor mu acaba.yoksa hamile kalmadan önce mi yaptirmam gerekiyordu. Birkac yere sordum artik olmaz onceden yaptirman lazim dediler😔
Sevdapl Fatmahsyn2020 Demir sigortanın hamilelere sigorta poliçesi var diye biliyorum. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
HTCMHMTKZK Fatmahsyn2020 Evet canım hamile kalmadan önce yapılıyor diye biliyorum ama araştırmak lazım yanlış bilgi vermek istemem biz önce yaptırdık
Babu Fatmahsyn2020 hayır hamile kaldıktan sonra da yapılıyor kızlar ya ben sigortacıyım bana sorum siz bu sorularınızı :))) ama hamile kalmadan önce yaptırırsan daha uygun fiyatlar çıkıyor tabi
Asyaalin Fatmahsyn2020 ben hamileyken yaptırdım sompo medicana hastanesini seçtim 8.400 çıktı paket olarakta sezeryanı seçtim nolur nolmaz sonradan hastanede fark ücreti çıkmasın diye normal doğum olursa iade ediyolar sezeryan ücretini içinde 9 muayene hakkı bebeğin ilk muayenesi hastanede 2 gün yatış vs var