Rnaslh Kızlar 8. Aya giriyorum ve bu sıcaklar o kadar zorluyor ki beni anlatamam evin içinde boncuk boncuk terliyorum , gece bile aynı şekilde sizde durumlar nasıl 😥
_ozlmm Rnaslh ay hiç sorma bende öyleyim oturduğum yerde bile ter döküyorum gece zaten bi uyanıyorum su içinde kalmışım 😔
ozgnr-Al Rnaslh günde en az 2 kez soğuk duş alıyorum ona rağmen banamısın demiyor. Çok bunalıyorum sürekli terliyorum uyuyamıyorum daha bir sürü şey 🤦🏻♀️
Fatma0090 Rnaslh 6aylıgız aynı durumdayım bazen duramıyorum iyiki klima varmış onun sayesinde bıraz rahatız
Rnaslh ozgnr-Al sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim önümde Ağustos ve Eylül var kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye 😥
ozgnr-Al Rnaslh yarın tam 35 haftalık oluyorum ikizlere hamileyim karnımı taşıyamıyorum yatakta dönemiyorum ağlayacak kadar zorlayabiliyor 😕 rabbim bütün herkese yardım etsin en güzel şekilde mükafatlandırsın 🤲🏻
Rnaslh minik_koala_ve_annesi dimiii bende öyle annem bende saolsun herşeyimi o yapıyor , göbeğim gün geçtikçe ağır geliyor nefes alamıyorum 😥
Rnaslh ozgnr-Al aminnn canım benimmm inşallah 🙏🏻 Valla benim 29+5 bazen göbeğim o kadar ağır geliyor ki anlatamam seni düşünemiyorum doğuma Az kalmış allahtan😥
Fatma023 ozgnr-Al sizi çok iyi anlıyorum ben de 34 haftalık hamileyim geceleri kramplardan uyuyamıyorum dönemiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Fatma0090 Rnaslh imkan olsa klima anlasanız daha iyi oluyor vantirator daha cok yakıyor elektriği gecen bende baya vantirator calıstrdım elektrik 400 gelirken 800geldi eşimde onu acaba kadar klimayı acın dedi annesine
minik_koala_ve_annesi Rnaslh ben 25.haftayim canim kimsem yok esimden baska karnim benimde buyudugu icin hem nefes alamiyorum kaburgalarim batiyor sirtim agriyor
Pcoslubiranne Rnaslh 30+1 bir uyaniyorum gogsumun arasi göl gibi su icinde. Saclarim yastigim ter.Hayir uzun uyuyabilsem o da yok.yarim.satte bir uyaniyorim onda da ter icindeyim
Rnaslh minik_koala_ve_annesi olsun canım benim sende yapabildiğin kadarını yapıcaksın napalım bu dönemlerde eşlerimiz idare edicek bizleri yeri gelicek yardım edicekler. karnım neden yok diye söyleniyordum birden çıktı şimdide seninde dediğin gibi nefes alamıyorum, sağa sola yatmaktan yanlarım Ağrıyo patlıcak gibi hissediyorum bazen