Zehra231 Herkese iyi akşamlar 25 temmuz pazartesi günü transfer oldum burada çok güzel örnekler okudum inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde rahimime tutunur hayırlı sağlıklı bir evlat olma yolunda ilerler sizlerden dua bekliyorum beni de unutmayın lütfen ismim Zehra şimdiden çok teşekkür ediyorum
Rina98 Zehra231 Sağ salim kucağına alırsın inşallah bende tüp bebekle hamile kaldım darısı senin başına🙏
Guld3niz Zehra231 inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana pozitif görürsün bende tüp bebek yarın kan vericem
Rozmari Zehra231 inş Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin aynı gün transfer olmuşuz 😀 ben de pazartesi oldum test günü için 4 Ağustos dediler sizin ne zaman ilaç kullanıyor musunuz benim fitil haplar ve iğnem var
Hadya Canım en uzun ve stresli bekleme süresi bu ne yazık ki ama mümkün olduğu kadar düşünme,üstüne kafa yorma akışına bırak,Allahım dileğini gerçekleştirsin inşallah.Benim de 21 haziranda transferim oldu şuan 7 haftalık hamileyim.
Dorukkusumm Sıkı sıkı tutunun inşallah minik sana 🤲.. Bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denemede.. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah 🙏
Zehra231 Rozmari bana da 4 ağustos dediler tüp bebek kardeşi olduk Rabbim ikimizin de evlatlarının hayırlı sağlıklı tutunmasını nasip etsin bana lutinus fitil coraspin hap folik asit birde sabah 2 akşam 2 estrofem verdiler birde 2 günde bir 100 mg progestan iğne fitil çok zor oluyor geri geliyor birde bu arada benim 2. Tüp bebek tedavim ilki olumsuz olmuştu bu sebeple ilaçlar değişkenlik gösterebiliyor forumlarda okuyorum farklı ilaç ve jel vs verilebiliyor her tedavi ilaçlar kişiye özel rahat olun inşallah evladımıza kavuşacağız
Rozmari Zehra231 inş ikimizin de hayırla sağlıkla tutunmuştur bebekleri sağlıklı doğumlarımız olur lutinus ben de kullanıyorum sabah akşam estrofem günde 3 kere duphaston coraspin folik asit bir de benim kimyasal düşük fln olduğu için önceden prograf ve prednol iki hap verdi doktor bir de dört günde bir iğne proluton bazı ilaçlarımız aynı heyecanla bekliyoruz testi söylenen gününde mi yapacaksın ? Ben öncesinde idrar testi mi yapsam diyorum
Zehra231 Rozmari ben gününe kadar zor da olsa sabredeyim diyorum ilkinde idrar testi yaptım negatif çıkınca çok çok üzülmüştüm moralim çok bozulmuştu o yüzden bekleyeyim diyorum ama çok zor 😊
zmg287 Zehra231 ben de 30 haziranda transfer oldum suan 6+1 olduk kalp atisini duyduk rabbim insallah sana da nasip etsin saglikla🤲😊
Zehra231 Gamzeucan merhabalar çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın yazamadım sonucum pozitif oldu şükürler olsun Rabbime, Rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip etsin isteyen herkese de
Zehra231 Rozmari merhabalar çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın yazamadım sonucum pozitif oldu şükürler olsun Rabbime, Rabbim kucağıma da almayı nasip etsin inşallah
Zehra231 Rozmari idrar tahlilinde bakteri çıktı biraz böbrek be kasıklarım da ağrı var onun için yarın gideceğim şimdilik kalp atışını duymayı bekliyorum Rabbim nasip etsin inşallah sağ salim kalp atışını duymayı sonrasında da kucağıma almayı
Rozmari Zehra231 çok sevindim maşallah inş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder bizim de pozitif kan sonucumuz henüz ultrasona gidemedik pazartesi günü ilk randevumuz beta hcg biraz yavaş arttı o yüzden ultrasonda görülmez diye doktor erteledi ilaçlara aynen devam ediyorum siZ keseyi gördünüz mü en son kaçtı betanız bir de doktor haftasını söyledi mi bizim dün 995 çıktı beta doktor tekrar verme dedi artışı beğendi
Zehra231 Rozmari dün doktora gittim kesesini gördüm şükürler olsun ama benim de sizin gibiydi biraz bekledik artış olsun da kese görülebilsin diye son beta da 900 lerde çıkınca bir daha gerek görülmedi beklemek de zor oluyor ama sabır inşallah herşey çok güzel olacak Benim ilk tüp bebeğim tutmamıştı bu 2. Denemem di ilkinde çok stresli üzüntülüydüm nasip olmadı inşallah Rabbim bu sefer kini nasip etsin hayırlı sağlıklı devam etsin gebeliğimiz sizinki de aynı şekilde inşallah kendime ederken sizede ediyorum hep, bol su içmeye çalışıyorum ama şu lutinus fitil beni mahvediyor akıntı ıslaklık geri geliyor sinir oluyorum
Zehra231 Rozmari ben en son 2 temmuzda adet olmuştum ama 25 temmuzda transfer oldum nasıl hesaplanacak haftası bilmiyorum sormadım da unutuyorum doktora gidince