Tgb_123 Night kullan kullan çünkü korona kan koyulaşması yapıyo ben diğer bebeğimi aşıdan kaybettim biontechten
Tgb_123 [silindi] ohh çok şükür çok sevindim kıyamam sana yat dinlen yorma kendini yanlış anlama beni ama ilişkiye de ara ver en azında 3 3 buçuk ay olsun tam yerleşsin yerine 🥰
Tgb_123 [silindi] seni o kdAr iyi anlıyorum ki hiç kıyamam sana canım benim yavrumuzu kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah 🥰🌸🌸👼🏻🐣
Ayss344 Tgb_123 aşıdan olduğunu doktor mu söyledi canım ? Ben hamileliğimde iki kez aşı ( biontech) oldum hatta birini ilk haftalarda bilmeden olmuşum çok şükür bişey olmadı bebeğim doğdu sağlıklı şükür 🙏
Tgb_123 Ayss344 doktor alenen söylemedi ama ima etti kan pıhtılaşması yapar die tabiki takdiri ilahi ama bende bilmeden çok çok yeniyken aşı olmuşum bilseydim olmazdım ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun sizin ne güzel maşallah sağ Salim kavuşmuşsunuz
Iremalya2 [silindi] korkma rabbime dua et hayırlısıyla bir şey olmaz ben de olmuştu çok şükür şu an iyiyiz
Ayss344 Tgb_123 Öyle canım benim rabbim her şeyin hayırlısını versin tez zamanda seni de bebeğine sağlıklıca kavuştursun inşallah 🌸🙏🙏
Tgb_123 Night bence vurunmayın yanlış anlamayın beni ama zaten 2 doz olmuşsunuz şuan bende vurunmam kalabalığa girerken maskemi takarım tamam sizde dikkat edin Allah’a emanet inşallah sağ Salim atlatırız
leona98 Bendede iliski sonrasi olmustu erken haftalarda. Hemen doktora gittim birsey yoktu. Yerlesme kanamasi ve ya iliski sonrasi olan bir sey dediler.