Kızlar biraz ayakta durunca ve yatınca belim agrıyor. Bacak eklemlerinde agrı ve rahimde arada kasılma yada batma oluyor birde gögüslerde dolgunluk ve uçlarında kararma var. Sizce gebelik belirtisi mi yaşayan var mı ?
Gebelik belirtisi mi
Adetiniz kaç gün gecikti.?
Bunlar belirti ama sen bunların belirti olduğunu biliyorsan öyle gelmiş olabiliyor mesela mide bulantısı en bilindik belirtidir hamilelik isteyen bayanlar psikolojik olarak da mide bulantısı Yaşar hamile olmadığı halde. Bel ağrısı göğüs ucu bezeleri diş şişmesinin belirti olduğunu bilmiyordum ben mesela. Hamile olduğumu öğrendikten sonra doktorumdan öğrendim belirti olduğunu. Yani demem o ki hamilelik istediğimiz için bazen psikolojik olarak belirti yaşıyoruz en önemli belirti adet gecikmesi
Sarem belki psikolojiktir. benimde mide bulantım falan var ama ona bağlamak istemiyorum adetime 8 gün var daha bakalım artık hayırlısı. senin adetine kaç gün var
Mvisss9 göğüs ucu bezeleri belirtimiş mi canım. benim göğsümde böyle pütürtüler oluştu acaba o mu merak ettim şimdi
Kızlar adetim gecikti ve testte pozitif kanda negatif görüyorum ama belirtim var
Sarem kan testini ne zaman yaptırdın değerin kaç çıktı
deryamehmet35 evet belirtiymiş ama daha 8 gün var diyorsunuz belirtiler bu kadar erken çıkarımı bilemiyorum ben geciktiğinde farketmiştim
Mvisss9 yada öğle istediğim içindir canım bilemiyorum tabi bende bugün farkettim onları bu ay bıraktım korunmayı bakalım artık hayırlısı
deryamehmet35 dediğim gibi hamilelik istediğimiz için psikolojik öyle sanıyoruz bende çok yaşadım fazla düşünme ummadığın zamanda oluyor
deryamehmet35 3.81 di cnm
Mvisss9 inşallah
Sarem adetin neden gelmedi acaba kontrole git bi kadın doğumcuya canım
deryamehmet35 inşallah yarın gidicem canım bakalım doktorumla görüşüyorum belki geç döllenme olmuş olabilir dedi muayene edelim diye çagırdı. İlk gebeliğim kürtajla sonuçlanmştı
deryamehmet35 3 gün gecikti adetim
deryamehmet35 benimde sizin gibi belirtilerim vardı ama bugün kan testi yaptım negatif çıktı hatta değerim 0,35 yani gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun
Sarem hamilelik belirtilerinin neredeyse hepsi aynı zamanda adet belirtileri de oluyo. Ben adet olacağım için kasıklarım belim ağrıyo göğüslerim şişiyo sanmıştım çünkü her ay öyle olurdu ama hamileymişim. Bu belirtileri birbirine karıştırmak mümkün yani. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım😊