Kızlar biraz ayakta durunca ve yatınca belim agrıyor. Bacak eklemlerinde agrı ve rahimde arada kasılma yada batma oluyor birde gögüslerde dolgunluk ve uçlarında kararma var. Sizce gebelik belirtisi mi yaşayan var mı ?
    Adetiniz kaç gün gecikti.?
    Bunlar belirti ama sen bunların belirti olduğunu biliyorsan öyle gelmiş olabiliyor mesela mide bulantısı en bilindik belirtidir hamilelik isteyen bayanlar psikolojik olarak da mide bulantısı Yaşar hamile olmadığı halde. Bel ağrısı göğüs ucu bezeleri diş şişmesinin belirti olduğunu bilmiyordum ben mesela. Hamile olduğumu öğrendikten sonra doktorumdan öğrendim belirti olduğunu. Yani demem o ki hamilelik istediğimiz için bazen psikolojik olarak belirti yaşıyoruz en önemli belirti adet gecikmesi
      Sarem belki psikolojiktir. benimde mide bulantım falan var ama ona bağlamak istemiyorum adetime 8 gün var daha bakalım artık hayırlısı. senin adetine kaç gün var
        Mvisss9 yada öğle istediğim içindir canım bilemiyorum tabi bende bugün farkettim onları bu ay bıraktım korunmayı bakalım artık hayırlısı
          deryamehmet35 inşallah yarın gidicem canım bakalım doktorumla görüşüyorum belki geç döllenme olmuş olabilir dedi muayene edelim diye çagırdı. İlk gebeliğim kürtajla sonuçlanmştı
          Mvisss9 2. Hamileliğim bu benim canım ve ilk hamileliğimde yaşadığım çogu şeyi yaşamıyorum şuan farklı şeyler
            Sarem 2 gün bekle yeniden kan testi yaptır istersen inşallah istediğin gibi olur 🙏🙏🙏
              deryamehmet35 benimde sizin gibi belirtilerim vardı ama bugün kan testi yaptım negatif çıktı hatta değerim 0,35 yani gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun
                Sarem hamilelik belirtilerinin neredeyse hepsi aynı zamanda adet belirtileri de oluyo. Ben adet olacağım için kasıklarım belim ağrıyo göğüslerim şişiyo sanmıştım çünkü her ay öyle olurdu ama hamileymişim. Bu belirtileri birbirine karıştırmak mümkün yani. İnşallah Allah gönlüne göre verir canım😊