Arzum21 Ask12 selam canım çatlatma iynesi nedir nasıl kullanılır benim reglim düzenli amma ovlasyon geç oluyor reglin 21ci günü oldu bu ay.çocuk istiyoruz siz nasıl yaptınız iyneni biraz anlatırmısınız
Ask12 Arzum21 doktor kontrolünde olan birşey canım doktor karar verdi ilk adetin 3 veya 5. Günü femara ilacına başladı sonra yumurta takibinde istediği boyuta gelince iğne verdi tamamen doktor ayarlıyor
mom_3 [silindi] Sağlıkla kucağınıza alın🤲🏻☺️ Bir şey sorucaktım bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günümdü erken gebelik yaptım silik cıktı iğne etkisi midir
mom_3 [silindi] normal de geçen ay da çatlatma iğnesi oldum 9. günden itibaren negatifti simdi yapıyorum 9. günden itibaren erken gebelik silik cıkıyor ama hergün yapmaya calısıcam
mom_3 bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 9-10-11. gün test sonuclarıma bakabilir misiniz arkadaşlar [silindi]
Humannrle Ask12 canım bende iğne yaoildim sonuç bekliyorum senin postunu görünce merak ettim kan verdin mi sonucun ne acaba
34ilayda Humannrle canım bende çarşamba günü oldum doktor adete kadar test yapma dedi ama heyecandan ölcem acaba tutarmı ilk seferde🙏🙏
Melisssssss İğne vuruldum 15 gün geçti adet oldum hemde 10 gün önceden geldi bu sefer niye böyle oldu
Lifeee Melisssssss okuyunca bu konuda da doktor bana birşey söyleyince seninle paylaşmak istedim arkadaşım,aşılama oldum eğer tutmazsa adetin bir hafta önce gelebilir demişti
Humannrle 34ilayda doktorum 14. Gün test yapabilirsin yada gelip kan verebilirsjn demişti canım. Benimde iğneyle ilk ayim inşallah tutar ikimizinde 🤲 ilk aydan tutanda çok tutmaysnda nasip artik
Humannrle Zeyneppmuratt pardon yanlış yazmışım aşılama diye 🙈 catlatma iğnesi diyecektim bende femara ve ovitrelle kullandım çok merak ediyorum.ne olacak
Gorkim Ask12 bende iğne 7. Gün ve pazar 10. Gün testleri yaptım aynı seninki gibiydi 7. Gün daha koyuydu iğnenin etkisi dedim 10. Gün yaptığım hayalet çizgi vardı yarın sabah tekrarda. Yapıcam
Zeyneppmuratt Humannrle anladim canım hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun folk asit kullanıyor muydun
Humannrle _y0 14. Gün test yapabilirsin dedi doktorum ama kişiden kişiye değişiyor 11de öğrenende var 13de ogrenende 17de ogrenende