busraokutan Ask12 ha çatlama görmüş muydun canım çok iyi. Çatlama ignesinden sonra testte silik de olsa çıktığını bilmiyordum. İnşallah sağlıklı bir şekilde pozitiftir canım hayırlısıyla
Ask12 busraokutan evet canım tedavi olduğum için takipli gittik ilk ay kaçırmıştık bu ay daha sıkı takip oldu
Papatyam_annem Ask12 yok benjm normal herhangi birşey kullanmadım cnm planlı gebelik düşünmustum takip ediyordum ettiğim zamanlarda test yaptığımda silik çıkmıştı onu demek istedim .
Ask12 busraokutan femara-ovitralle şuan 2. Ayındayım İlk kullandığım ayda doktor iğne veremedi kendi kendine çatladı kaçırdık o dönemi maalesef
Gorkim Ask12 bende iğne 7. Gün ve pazar 10. Gün testleri yaptım aynı seninki gibiydi 7. Gün daha koyuydu iğnenin etkisi dedim 10. Gün yaptığım hayalet çizgi vardı yarın sabah tekrarda. Yapıcam
[silindi] Ask12 valla bende 9.gun yapmaya basldim silikdi hergub 16.gune kadar yaptim arrtti cizginin rengi😃 insallah hamilesindir🙏 16.gun doktorumun istegiyle kan verdim 1500 cikti reglde 1 hafta gecmisti suanda 25.haftalik 🙏🙏
Ask12 [silindi] bugün yine yaptım hala gözüküyor ama silik yatın kan vermeyi planlıyorum sabah testte tekrar çıkarsa inşallah sizin gibi olurr benimde😍
mom_3 [silindi] Sağlıkla kucağınıza alın🤲🏻☺️ Bir şey sorucaktım bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günümdü erken gebelik yaptım silik cıktı iğne etkisi midir
Burcu0707 Ask12 ignenin etkisi degil bu etki 10 cu gunde daha silik olmasi gerekirken senin ki koyulasmis😍
Ask12 Burcu0707 Umarım öyledir giderek koyulaşmıyor hala silik çıkıyor sadece oyüzden iğne etkisi mi diye düşünüyorum