Nnzhktt BBusraa bende hep şaşırıyordum içip içmediğimi tüp ilaçları vitaminleri tek tek kestim akşamdan hepsinden küçük bi kutuya birer tane koyup gün içinde bitiriyorum 😁
Zmraemr Sinemira eskiler tamamen organik besleniyordu simdi yediğimiz içtiğimiz her sey katkılı malesef. Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin 😊
Sinemira Zmraemr elimizden geldiğince organik beslenmeye çalışıyoruz ama dediğiniz gibi artık kalmadı inşallah alırım az kaldı 1 hafta sonra Doğum hikayemi anlatırım 😂
Cansugomur Bende bugün 2kere kullandım galiba decaviti 😀😀😀bazen kendimi de unutucam diye korkuyorum birşey olmaz korkmayın çocuk biraz fazla vitaminli doğar o kadar 😀😀❤️
Hayalvemasal00 BBusraa yok canim neresi iyi. Bugünde unuttum. Gerçi midem yaniyor aklima ilâçlarım gelmedi ondan unuttum heralde:(
Hayalvemasal00 BBusraa sozde kurdum ama yanlış kurmusum galiba ilaci ictikten 5 saat snra alarm caliyor 😁😁🤔😐
Ayse3545 Ben de 10 haftalık hamileyim bende galiba iki tane içtim bı problem olurmu diye endişeleniyorum