enesayazmoom Kızlar mutfak dolaplarım yüksek boyum da kısa makina bosaltirken vs çok zorlanıyorum uzanmak tehlikeli demişlerdi ne gibi bir tehlike ola bilir sırf bu sebeple mutfağa girmek istemiyorum mutfak beni çok yoruyor
EmineDefneGokce enesayazmoom Montessori çocuk basamağı aldım. kızımdan daha çok kullanıyorum çok işe yarıyor . sizde alın
MerveEmre1508 enesayazmoom 3 ayınızı doldurmadıysanız düşük tehdidi oluşturuyor benim dolaplarımda yüksek ya tabure kullanıyorum yada eşime dizdiriyorum sizde uzanmayın lütfen
Deletedmom52620 enesayazmoom ayy bende böyle uzandım belimden bir ses geldi 3 gün ağrı çektim o kadar da yüksek değil ama gene de dikkatli ol ani şeylerden kaçın
Ziynet4459 Bende kısa sandalyeler var onların üzerine çıkıyorum ama genelde eşime tabakları falan indirtiyorum 😂😂
enesayazmoom MerveEmre1508 18 haftada yiz ama annem kordonu kopar vs bisiler dedi asıl bu aylar tehlikeli diyor beni biraz korkuttu açıkçası 😅😆
-_Esra_- enesayazmoom Yavrum sende ne ona geliyon ne ona geliyon 😂😂😂 kocana söyle Makine boşaltmaya bir tane adam tutun baktın yanasmiyor o zaman kocana yaptir baktın oda olmuyor bırak yıkama pis kalsın 😂
MerveEmre1508 enesayazmoom kordon kopmasını da sizden duyuyorum çok şaşırdım gerçekten bunu ebeye soracağım :) eskisi gibi hür hareket etmeyin yinede anne bu bizden iyi bilirler bişey diyemem :)
---latte--- enesayazmoom evet sen asildinda bebekte geriliyor ve bağ kopma eş düşme gibi durumlar oluyo buna 9 ay boyunca dikkat etmek gerekiyor esnerken bile eş düşebilir ona dikkat ediceksin bı sure sonra zaten karnın büyüdü için eğilme uzanma yaşlanma hareketleri dahada zorlicak ondan şimdiden eşini alistr yapsın o bosaltsin makinayı sen dokunma o alsın tabakları feln zorlama yorma kendini ilerde uzulcen bişi yapma dikkat et
enesayazmoom -_Esra_- ay güldürdün beni kiz vallahi kocama geçenler De hizmetçi tutalım dedim de dalga geçiyor ben le ben varken hizmetciye gerek yok diye 😅😅 eşim den Allah razı olsun evde olduğu zaman zaten sorun yok ama yazık oda bütün gün çalışiyo 🤣🥰
[silindi] enesayazmoom uzanmayin efendim kenara koyun esiniz gelince yerlestirsin tabureye bile cikmiyorum karna baski olmasin diye yukarda yetisemediklerim aksam hallediyor bebegi riske atmaya hic degemz tabak canak icin
enesayazmoom [silindi] başak burcuyum bebeğim 😆😆 dağınık gördüm mü afakanlar basıyor bana 4 yasinda bir cimcimem var teyzesi sayesinde hiç oturmuyorum
Nskyhn MerveEmre1508 kordon kopması değil de benim bildiğim eskiler bebek emzikten ayrılır derler. Oda bebeğin plasentadan ayrılması. Sanırım annesi onu demek istedi :)
enesayazmoom MerveEmre1508 yani kordon kopması şey sanırım bebeğin esi düşer mis 😃anam eskiler işte eski topraklar 😅😅
Mrv135 enesayazmoom Ben de zararlı olduğunu duydum ve unuttuğum için bir türlü doktora soramadım. Makine falan bosaltirken üst raftakileri tezgahın üzerine toplayıp tek seferde sandalyeye çıkıp diziyorum. Akşamları ya da haftasonlari da genelde eşime koyduruyorum. Alıştım artık 7 aydır zor gelmiyor. Bir de boyum çok kısa değil üst rafta ön taraftan bir şey alıp koyacaksam biraz parmak ucumda yükseliyorum karnımı zorlamamis oluyorum.
MerveEmre1508 enesayazmoom e çoçuk düşerin eski toprak versiyonu işte :) onlar bizden iyi biliyorlar bi kere tecrübeliler dinlemek lazım uzanmayın canım eşiniz bu günler için verin koyuversin şahsen ben onu bekliyorum her akşam :)
minikturtam1 enesayazmoom bi kere babanem gormustu beni o sekilde kizdi. bebek emzikten duser dedi. Bende hiç anlamadım dogruluk payı varmi yokmu bilmiyorum ama yukarı uzandıgimiz zamn bebek esinden ayriliyormuş sanırım.duydugumda cok tuaf gelmisti. Artik daha dikkatli davraniyorum.
Kaahvelii minikturtam1 Aynen benim annem de aynısını söyler bende basamak kullanıyorum hamile olmasam bile işimi kolaylaştırıyor
minikturtam1 enesayazmoom valla dogruluk payi nedir hic bilmiyorum. Doktoruma sormadım ama artik cok daha dikkatli davranıyorum. Tedbirli olmakta fayda var