Annesininportakali53 Derya valla her bayramda istisnasız ya annemdeyiz ya kaynanamda balayı gibi geliyor rahatsiz eden yok sagolsun asla yemek yaptırmaz hep kendi yapar seviyorum kız kaynanami 🤣 ama yinede pek yakın olmasınlar 😆
Annesininportakali53 Aminenin_annesi gel buyur kuzum sabahtan beri keşkek başındayım yordu bu ocak başı beni🤣🤣🤣
mrs_elisah kahvesever__ Dana kavurma ve pirinç pilavı. Eşim yok kızımla ikimize bunlar yeter. Canım tatlı da istiyor da bakalım akşama 🤣
Annesininportakali53 Aminenin_annesi hiç sorma ya valla 🤦♀️ işte bebiş için haftada 2 kez illa et veya etli yemekler yapıyorum bana kalsa uyurum hep🤣 ama benim bebiş beni 30 dk da bir dürtüyor acıktım diye tekmelerinden uyuyamiyorum dur kızım yeni yedik ya diyorum anlamıyor 😆😆😆
Aminenin_annesi Annesininportakali53 bu kiz bebekler boğazına düşkün oluyor herhalde ben de daha 2 saat gecmeden acıkıyorum aç kalinda yemek içerden yemek yemek diye vuruyor😄
Mavininbiri kahvesever__ Güya oyle olacaktı ama koca bey okuldan gelip yorgun olunca yemek sepetinden isteme durumunda kaldikk
Kbra52 kahvesever__ akşama beklemedik eşim evden çalıştığı için acıktık şuan yapıyorum Fırına baharatlı patates attım pilav yapcam cacık salata