Sema42 naz_alp karışık yıkadım da bin pişman oldum renkler karıştı birbirine çıkartana kadar canım çıktı 🙄 neyse ki çıktı çıkmaz sandım çok uğraştım ama
Ruveyda_baskapan naz_alp 32de hazırladım herşey tamam sadece ağzı açık öylece duruyor kapatmadım ki kırışmasın diye 😂😂😂
LamiyaCetinkaya naz_alp Hazırla canım sonra insan ağırlaşıyor,ütü falan yaparken ayakta durmak zorlaşıyor. Hazırla dursun bir kenarda veya yıka koy dolaba daha sonra çantaya koyarsın
naz_alp LamiyaCetinkaya aynen öyle bir de sıcaklar 🙈 hiç terlemeyen sıcağı çok seven ben duramıyorum klimasız 😂
Sema42 naz_alp evet aslında çok ama bir tane kıyafetinden hepsine boyası geçmiş 🥺 beyaz sabun önerdi burdakiler sağolsunlar sürte sürte hepsini çıkarttım neyse ki yoksa hepsi mafolmuştu😬
Oelrlrkmemdmd naz_alp ben 30*2 deyim hazırladım bugün eksiklerim var ama alıp koyacağım içine ama çok şüphede kalıyor insan ne lazım ne değil
naz_alp Oelrlrkmemdmd evet ben aklıma geldikçe bi kağıda yazıyorum aşırı aşırı almadım eksiklerimde bi pişik kremi göğüs ucu kremi bez gibi şeyler kaldı siz de yazın 🥰
naz_alp Sema42 iyi bari çıkmışlar 🥲 benimkilerde yıkanıyorlar şimdi 😁 minik minik asıcam bakalım kaç saatte 😂
Hifaberra naz_alp Kızlarım da 32 de hazırlamıştım Şimdi üçüncü olunca mı bilmiyorum 🙈 kıyafetlerini bile dün aldık 35 haftalık olduk. Oğlum olacak inşaallah 🤲 baştan almak gerekti herşeyi.
naz_alp Hifaberra bencede eksiklerimizi görüyoruz benim daha varmış onları da öylece geç olmadan almış olurum bende yarın 32 ye giriyorum nasipse sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🥰 benim ilk heyecanım 💙