naz_alp Biz 31+3 olduk kıyafetleri hazırlayıp bir an önce sıcaklarda artmadan çantayı hazırlayayım diyorum. Sizler kaçıncı haftada hazırladınız 🥰
Bebekgeliyoorr naz_alp Ben 33. Haftaya girdim daha kıyafetleri yıkamadım çantayı hazırlamadım sanırım artık hazırlamam gerekiyor 😅 Kime sorsam 32-34 arası hazırladım dedi 😅
benimmdunyamm naz_alp 30 da hazırladım iyiki öyle yapmışım 36+3 oldum kalkacak dermanım yok sancılarım falan başladı
mrs_elisah naz_alp ben 30. Haftada hepsini hazırlayacağım. 1.5 yaşında bir kızım daha var 30dan sonraya bırakırsam yorulurum yapamam diye düşünüyorum. Herşeyi yıkayıp ütüleyip hurç ve dolaba yerleştireceğim.
Armyzg 36 dayım bende eşyaları yıkadım ütüledim de çanta hazırlaması kaldı üşeniyorum:) 32 de halletmiş olun sıcaklarda halsizlik ve uykusuzluk başlıyor yapamıyorsunuz
naz_alp Armyzg bu hafta halleşeyim hepsini 🙈 normalde uykuyu hiç sevmem bi haftadır gündüzleri falan uyku çöküyor uyumaya başladım bende
Bebekgeliyoorr naz_alp Hadi kokuları gitmesin beklesin biraz daha diye diye yapmadım bu hafta çamaşır makinesini güzelce temizledikten sonra atmayı düşünüyorum 😄
Kubr_a naz_alp 34 de başladım kendi alışverişimi tamamlayıp yıkamam 36 yı buldu yavaş yavaş hallettim ben🤗
43serife 33 oldum hala bişey yok doğru düzgün kız kardeşlerim gelicek yıkayıp utulemeye o yüzden bekliyorum bende ama olması lazım artık 30 olsa bı o zaman başlıcam diyodum 33 olduk hala aynı
Minnacksevdack naz_alp 32 de hazırladım ben de. Hem bebeğin kıyafetlerini yıkadım hem de lazım olanları çantaya kaldırdım daha kolay oldu 🌸
naz_alp Minnacksevdack bende aslında dolabı yolda o gelecek o gelsin diye bekledim gelince dolabını temizler o şekilde yerleştiririm ama çantaya koyacaklarımı başlıyım hemen herkes hazırlamış iyili sormuşum 🥰
Sema42 naz_alp bizde 31iz ben geçen hafta kıyafetlerini yıkadım ütüledim canım zaten bel ağrısı çekiyorum nerdeyse Her gün bence zamanıyla yapılmalı son anlar daha çok ağırlaşacaz ve de hastane çantamı yavaştan hazırlamaya başladım hazır dursun nolacak sanki
Karelinannesi naz_alp bende 35e girdim hala çanta yok ortada allahtan kıyafetler hazır bi çantaya yerleştirmek ufak tefek eksikleri almak kaldı acilen yapmak istiyorum en ufak sancıda stres yapıyorum ya şimdi gelirse diye .. hazır olmak en iyisi geç bile kaldım🫠