anneolmakzoramagulusuyeter Gny18 balçovada oturduğunuzu söylediğiniz için soruyorum. Sağlık ocağına gidemiyorum kaydım yok diye. Buralara yakın hangi hastaneye akşam gidip kan verebilirim beta hcg için?özel ilkeyi aradım fakat akşam gebelik için kan alamıyoruz gündüz çalışma saatlerinde gelin dedi ama gündüz de gidebilmem mümkün değil
Gny18 anneolmakzoramagulusuyeter canım inan ki hiç bir bilgim yok keşke yarımdı ola bilsem. Acile gitsen gece mesela midem bulanıyor kendimi iyi hiss etmiyorum desem kan alırlar büyük ihtimal. Ordan da gebelik varmı diye bakılır muhtemelen.
Fatmayy Gny18 yok ben Mehmet hocaya gidiyorum zaten . Ücret ödüyorum da ödemeden nasıl onu merak ettim asistan bakıyor diye duyum aldım yanlış demek ki . Çok teşekkür ederim ☺️🥰
Deletedmom_7 anneolmakzoramagulusuyeter su Hastanesi Ceysu Gültekin gerçekten çok memnunum kendisinden🌸
anneolmakzoramagulusuyeter Deletedmom_7 muayene ücreti nedir peki? Otopark sıkıntısı falan yaşar mıyız?😊
Lines Şerife Dikayak kendi muayenesi var çok memnunun çok tatlı bir bayan ♥️ Haftaya çarşamba doğum yapıcam🥹 çok çok memnunum tavsiye ederim ✨
anneolmakzoramagulusuyeter Lines Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn 🥰 muayene ücreti nedir peki? Otopark sıkıntısı falan yaşar mıyız?
anneolmakzoramagulusuyeter Lines Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn 🥰 muayene ücreti nedir peki? Otopark sıkıntısı falan yaşar mıyız?
Deletedmom_7 anneolmakzoramagulusuyeter 250 TL diye biliyorum. Özel sağlık sigortamdan dolayı ödemiyorum muayene ücreti. Ama bir ara sormuştum öyle demişlerdi. Otopark konusunda bir fikrim yok malesef 😐 genelde hastanenin yanına park ediyorlar araçları
Seymaymn anneolmakzoramagulusuyeter ben oraya gidiyorum arzu hanıma cok memnunum 315 muayene ücreti bence suan izmirdeki en uygun hastane
Lines anneolmakzoramagulusuyeter çok teşekkür ederim ücret 500 oldu bu ay 🥹 otopark var hemen dibinde ücretli, sıkıntı yaşamadık hiç bir zaman🙏
Fatmayy anneolmakzoramagulusuyeter otopark TCDD nin otoparkına koyup yürüyorum yürüme 5 10 dk arası sürüyor . Hemen önünde de yer bulabilirsin bulamayadabilirsin ben riske girmiyorum hiç . Muayene ücreti 400 TL
Sunflover35 anneolmakzoramagulusuyeter merhaba cnm bende Karataş hastanesi aysel hanıma gidiyorum gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü muayene ücreti 305 tl ikili tarama testi kan ve radyoloji 500 tl detaylı ultrason 800 tl evet ücretler biraz pahalı ama sırf doktor için bırakmak istemiyorum bakalım doğum nasıl olucak onunda fiyatı 8000 tl
anneolmakzoramagulusuyeter Fatmayy sadece muayene ücreti 400 değil mi? Ekstra test falan yapılırsa ücret alınıyor mu?
anneolmakzoramagulusuyeter Esnatk doğum için fiyat konuştunuz mu ne dediler? Bir de otopark sıkıntısı çeker miyiz nasıl bi yer?
Esnatk anneolmakzoramagulusuyeter bugün kontrolüm vardı 8 bin dediler doğum için… Muayene ücreti de 265 TL olmuş inşallah doğum ücreti artmaz.
Degisken89 Ben kadın dr tercih etmiyorum .ama rastgele tedavi sırasında gülhan gündüz hanıma denk gelmiştim.şimdi özel ege yaşam hastanesindeymiş.tedavimde ben şunu yapalım şu ilacı kullanalım diyecekken o kendisi söylerdi hep.öz ablam gibi sevmiştim kadını.