Damy_mom ZeynepAren ayy bende hep jiletle alıyorum ama artık olmuyor 1 saate falan ağdaya gideceğim dua edin bana 😁😁
EcemKr Tugcebanu tabiki satılıyor bu kremi iyice sürüp üstünü streç film ile sarman gerekiyor hava almasın 40-45 dk sonra ağdanı yapabilirsin kesinlikle çok rahat edeceksen bu sayede kendimi de kasmıyorum acı da duymuyorum
Dilaraortacc1 ZeynepAren bi gün böyle almaya çalışıyordum baya kesmisim Kocam kanlari görünce kendi dedi ben hallederim ne bu hal diye ağdaya gitme dogurursun falan diyo😂😂
afrAybars ZeynepAren hep jilet kullandım ama rahatlık ağdadaymış canım bu zamana kadar gitmediğime o kadar pişmanım ki ✨ evet acıyor ama dayanılmıcak kadar değil ve zaten 10 dk anca sürüyo sonra 1 ay rahatsın dene derim asla pişman olmazsın
Damy_mom ZeynepAren geldim geldim evet acıdı ama dayanılmayacak gibi de değil vallahi 5 dk da bitti hızlı hızlı şu an bebek gibi benki acı eşiğim düşüktür dayandım kasılma ağrı falanda bir şeyim olmadı valla Allah’a şükür ağdadan öncede belirttim hamileyim diye 😁 alın anam alın ağda ile alın ne uğraşıyoruz jiletle şeyle mis gibi
Masumanneinci Ben de ağda yaptım bu hafta. Çünkü görmüyordum artık. Ve jilet her türlü doğumdan sonra sıkıntı. Baya zorlandım ama iyi oldu bir ay rahatim🙂
HilalZeynep Kızlar bende 37. Haftadayım, ağdaya gideceğim ama korkuyorum suyum falan gelir mi diye tedirginim.
Damy_mom HilalZeynep asla öyle bi şey değil korkmanıza gerek yok bende 23. Haftamdayım korktum kendimi kasarım bi şey olur falan diye ama hissettiğiniz acı ile bebeğinizin hiç bir alakası yok
Tugbaodemis ZeynepAren tabiki her ay gittim jilet vurduktan sonra bi kere ağrı yaptı sonra ağrısız oldu jilette vurmadım :)) şimdi doğum vakti yaklaştığı için tekrar gideceğim
EcemKr Tugcebanu rica ederim canım ne demek 🙂 bir kaç kullanım sonrasında tüylerde azalma fark edeceksin benimkiler çok seyrekleşti kremin etkisi 😀
Svda06 ZeynepAren ben epilasyonla yapiyodum zaten evlendigimden beri ilk zamanlar uyusturucu kremle aldim sonra vucut alisiyo zaten cikani aldim cikani aldim hic canim yanmiyo sık sık ta cikmiyo eskidigibi ama daha iki ayligim ilerdede oyle yaparim heralde
Aysh89 ZeynepAren bn uzunca süredir jilet yapıyordum göbekten göremez hale gelince ağdaya başladım hiç de korktuğum gbi ağrı felan olmadı aksine gayet rahattı hala ağda yaptırıyorum
bayanmor12 ZeynepAren ben ağda da kullanıyordum hamilelik öncesinde ama sarkma ve kararma yapıyormuş hamilelikte o yüzden jilete döndüm görmüyorum ama elimle kontrol ederek alıyorum malesef