Ebrarabla_06 Muhammedinannesi2424 benim acı eşiğim yüksek çok şükür kasmam kendimi inşallah olur biter
_anne_kuzusuu00 Muhammedinannesi2424 bana tok git bebek hareketli olsun demişlerdi ama hemde sıkışıkken 1 saat nası dayancaksın
Ebrarabla_06 Bayancorek ultrason gibi karından bakılırsa çok güzel olur benim doktor erkek çekiniyorum biraz ondan ben hep hazırlıklı gidiyorum ne olur ne olmaz diye çok teşekkür ederim canım benim
_anne_kuzusuu00 Ebrarabla_06 bana orda randevu veren kız dedi tok gidersen daha iyi. Olur hareket de eder dedi bi sor istersen
Pelinakcn Ebrarabla_06 alttan muayene olmadı, karından bakılmıştı. Yaklaşık yarım saat 40 dk gibi sürüyor bebeğin bütün organları kontrol ediliyor tek tek, sizin rahim ağzı uzunluğunuz falan ölçülüyor. Kordondan akan kanın sesini bile dinletiyorlar
Ebrarabla_06 Pelinakcn çok heyecanlıyım bebeğimi tekrar görecem diye hayırlısıyla gelsinler inşallah canım benim
Cubukmakarna Mrvi tok gitmeniz lazım. Bbeebk çok hareketsiz olmasın benimki yüzünü göstermemişti meyve suyu içip bir daha bakmıştı
Esra_metehan34 Mrvi hayır fark etmiyor ama tatlı şeyler yerseniz daha iyi oluyor Dr o gün bekleyenlere meyve suyu çıkolata falan yiyin demişti. Benimki yüzünü göstermedi bende meyvesuyu içip tekrar girmiştim o şekilde gördü 🥰🌸
sevil42 Muhammedinannesi2424 yanlışlık olmasın idrara sıkışık olmaz gerek yok zaten hatta özellikle idrarınızı öncesinde bosaltmaniz lazım ki uzun süre incelenebilsin birde tok gidin ki bebek hareketli olsun tüm organları görülsün ben o şekilde yaptırdım
Muhammedinannesi2424 sevil42 Doktor kağıt verdi canm onda yazıyordu sordum hatta emin olmak için. Ac ve sıkışık gel dedi ilk defa yaptıracağım için test falan için diye düşündüm. Ama söyle ultrasonla biraz bastirdiklari icin sıkışık bi sekilde giremem yani onu düşünüyorum bende. O yüzden fikir edinmek istedim burda.
ikkrk91 Muhammedinannesi2424 kim soyledi bunu sizd. Bende perinatoloji profesörune gitmistim. Ozelikle tok gel bebek hareketli olsun ki pozisyonu iyi olsun demisti. Ben kahvaltı edip gitmistim girmedende tatli birseyler atmistim agzima. Hareket halinde olduğu icin bebek pozisyonuda iyi olmustu zorlanmadan 45 dkika gibi bir surede bitmisti